Szerkesztőség
2015.02.15.
Annyi furcsa keresztnév született az utóbbi pár évben, hogy ma már szinte furcsa az újszülöttnek régi nevet adni. Legalábbis ezt hinnénk. De a startisztikák szerencsére mást mutatnak. Be is mutatjuk, melyek a leggyakrabban adott fiú keresztnevek az utóbbi évben.
Szerkesztőség
2015.02.14.
A kis kedvencünk a szemünk fénye is egyben, legyen ő akár kutya, cica vagy bármi más. Nagyon szeretjük őket, de mégis nagyon sok olyan dolog van, melyre nem is gondolnánk, hogy veszélyes lehet a számukra.
Szerkesztőség
2015.02.12.
Mindenki hibázik, még az apák is, főleg a kezdő apák. Az alábbiak fényében tehetsz azért, hogy ne kövesd el a gyakori bakikat.
Szerkesztőség
2015.02.11.
Úriembernek lenni nem könnyű feladat, de mi segítünk. Megmutatjuk hogyan legyél te is az.
Szerkesztőség
2015.02.11.
Egy-egy vásárlásnál bizony nagyon csúnyán átverhetik az embert. Ennek elkerülése végett adok most pár tippet.
Szerkesztőség
2015.02.10.
Sok nagyon finom ételünk van, melyeknek nem ismerjük az eredetét. Most ezen próbálunk meg segíteni egy kicsit.
Szerkesztőség
2015.02.10.
Egy úriember nem csak arról ismerszik meg, hogy hogyan bánik a nőkkel, hanem arról is, hogy hogyan viselkedik. Fontos követelmény, hogy rendezett legyen és maga körül is rendet tartson. De ezen kívül számos egyéb kritériumnak is meg kell felelnie.
Szerkesztőség
2015.02.10.
Sajnos ma már nagyon sok üzletlánc alkalmaz apróbb vagy nagyobb cseleket annak érdekében, hogy a vásárlót az üzletbe csalogassa. Hogy ne ess ezek áldozatául jobb, ha tovább olvasol kicsit.
Szerkesztőség
2015.02.09.
És ím eljön szépes lassan a valentin nap és ezzel együtt a régóta várt könyvadaptációk is. Szóval lássuk a Szürke ötven árnyalatát és a többiket.
Szerkesztőség
2015.02.09.
A magyar ételek nem csak ízükben érdekesek, hanem nevükben is. Lássuk például honnan származik a sokak által szeretett Jóbai-bableves.
Szerkesztőség
2015.02.09.
Sok olyan dolog van a férfiak legdrágább szervéről, melyet még csak nem is tudnak. Ilyenek a következőek is.
Szerkesztőség
2015.02.08.
Számos étel viseli hajdani magyar írók, színészek, politikusok, közéleti szereplők nevét. Akad olyan fogás, amelyet ma is titok lengi körül, hiszen senki nem tudja biztosan, hogyan keletkezett.