Jump to content

Okos és szép is, mégis karkötő

2015. 02. 17. 11:34

Az Intel és az Opening Ceremony célul tűzte ki, hogy valami olyat dobnak piacra, ami nem csak okos, de kivételesen dizájnos is. A probléma az idén megjelenő okosórákkal, hogy nem igazán mutatósak, plusz hatalmas csukló nélkül kimondottan rosszul állnak. A megoldás a jelentősen vékonyabb okos karkötő lehet, mellyel karácsonyra akár valamelyik nőnemű szerettedet is meglepheted.

Az Intel és az Opening Ceremony nemrégiben új okos karkötő kollekciót mutatott be egyelőre csak nők számára, mivel elsősorban nekik okozott gondot a túlméretezett okosórák viselete. A kisebb kezekre kialakított hordható eszközök egészen jól néznek ki.

A cégek összefogásának célja, hogy valami olyannal álljanak elő, amit egy nő hajlandó lenne szívesen, minden nap hordani. Az eredmény a divatos és eredeti MICA (My Intelligent Communication Accessory = az én intelligens kommunikációs kiegészítőm). Az már szubjektív, hogy ki mit gondol arról, hogy jól néz-e ki. A Opening Ceremony designerei Humberto Leon és Carol Lim azt gondolták, hogy igen. A karkötő jellemzése szerint nőies és divatos kiegészítő kommunikációs lehetőségekkel, nyilatkozta az Intel és az Opening Ceremony képviselője a bejelentő sajtótájékoztatón.

Ezen kívül keveset tudunk a karkötők specifikációiról vagy áráról. A promóció egyelőre csak egy ígéretet tett közzé, miszerint hamarosan több részltetet is megtudhatunk. Emellett a tudomásunkra hozták azt is, hogy a MICA a Barney’s és az Opening Ceremony boltjain keresztül lesz világszerte elérhető a 2014-es karácsonyra.

Forrás és fotó: thenextweb.com / Írta: Molnár Adrienn