A téli pihenésre való pakolás sokak számára komoly kihívás szokott lenni. Nos, most az ők életét könnyítenénk meg pár tippel.
Nyaralni amúgy sem egy olcsó dolog, de lássuk melyek azok a helyek, ahol kifejezetten drágán tud az ember üdülni egy jót.
Nyugodtan dobd sutba a házinyúlra nem lövünk szabályt és hívj el randira olyan embereket, akiket sose mertél.
Vannak olyan tárgyak szerte a világban, melyeknek különleges képességeket tulajdonítanak. Ezek egy része pozitív, de nagyon sok egatív is akad köztük. Ilyen például a halált hozó gyűrű.
Az internet rohamosan fejlődő világát számolatlanul lepik el a honlapok, ám többségük lemorzsolódik az évek során, miközben az uralkodó webszájtok napról napra erősödnek. Lássuk, melyek a legnépszerűbbek.
Sokan azt hiszik, hogy egyedül utazni nem olyan jó, mint másokkal. Nos ez tévedés, hiszen ennek is megvannak a pozitívumai.
A csirkét mindenki szereti, de egy kicsit unalmassá válik, ha az ember mindig ugyanúgy süti meg. Ezért most itt egy recept, hogyan tegyük pikánsabbá ezt a remek húst.
Mindegy, hogy a tél melyik időszakában jut el az ember pihenni vidékre, akkor is ügyelnie kell arra, hogy mit pakol a bőröndjébe, hiszen ilyenkor sokkal több mindenre kell odafigyelni, mint nyáron.
Elsőre furcsának tűnhet, de bizony igaz. Léteznek kérdéssorok, melyekben szereplő kérdéseket ha az adott sorrendben teszed fel az ellenkező nemnek, akkor garantáltan beléd fog szeretni. Vagy legalábbis ezt állítja a New York-i Állami Egyetem kutatója, Arthur Aron és tudóstársai.
Az emberek szeretnek utazni, de legtöbbször ezt nem egyedül teszik. Pedig az egyedül utazásnak is megvannak a maga szépségei.
Nagy titokra derült most fény. A Discoverin futó "Állítólag" egyik műsorvezetője Grant Imahara ugyanis kiderítette, miből is áll a McDonald’s hírhedten finom sültkrumplija.
Tipikus eljárás, hogy a nyakunkon maradt megöregedett, szikkadt kenyérből bundáskenyeret csinálunk vacsorára. Ezt a „felfrissítési” eljárást veszi alapul a francia konyha is, mely azonban a mi változatunkkal szemben nem sós étellé, hanem egy elegáns desszertté változtatja a maradékot.