Jump to content

Mit pakolj a téli pihenésre? II.

2015. 01. 25. 09:00

A téli pihenésre való pakolás sokak számára komoly kihívás szokott lenni. Nos, most az ők életét könnyítenénk meg pár tippel.

Téli kegészítők:
Remélhetőleg mondani sem kell, hogy a sapka, sál, kesztyű triót igen nagy butaság lenne otthon hagynod, de ugyanilyen fontos a napszemüveg, ami télen szintén nagy hasznot hajt viselője számára.
Mivel a téli sportok közben igen könnyű leégni, nem szabad otthon hagynod a naptejet sem, hiszen az arcodat jelentős mértékben megviselheti az ilyesfajta sugárzás.
Érdemes egy szőlőzsírt is eltenned, mivel télen a bőr szárazsága mellett a leggyakoribb probléma a kicserepesedett száj, amit az ajakírrel gyorsan orvosolhatsz.

Élmények rögzítése:
Már egészen extra kiegészítő holmikat vásárolhatsz, természetesen annak függvényében, hogy túrázni, síelni, vagy csak egyszerűen lazítani mész.
Mindenkinek másra van igénye, de azt biztos, hogy télen nagyon jól tud jönni egy hőtartó termosz és egy kisebb hátizsák, övtáska, amibe azért minden fontos tulajdonod belefér.
A csodás táj és a kellemes élmények megörökítése végett pedig természetesen elengedhetetlen kellék a fényképező.

Lazításhoz:
Valószínűleg nem fog minden percetek aktívan telni és az is előfordulhat, hogy az időjárás áthúzza a számításaitokat. Erre az esetre érdemes felkészülni és minden számodra fontos kelléket becsomagolni.
Ha wellness részleg is van a szállásotokon, ott valószínűleg találsz törölközőt, köntöst, de nem árt biztosra menni és a vízhatlan papucsod sem hiányozhat. Ezen felül jöhet minden a lazításhoz: könyv, társas, tablet, MP4-lejátszó…

Forrás és fotó: wilderkaiser.info / Írta: Molnár Adrienn