Jump to content

Nőtípusok, akikkel mégis kezdhetsz I.

2015. 01. 24. 19:45

Nyugodtan dobd sutba a házinyúlra nem lövünk szabályt és hívj el randira olyan embereket, akiket sose mertél.

Aki máshogy gondolkodik a politikáról:
Talán nem hitted volna, de egy tavalyi amerikai kutatás szerint, amelyet a Match.com társkereső portál végzett, a férfiak 76 és a nők 73%-a úgy nyilatkozott, hogy egy párkapcsolatban nem fontos a politikai nézetek egyezése. A konzervatív jobboldaliak ugyanakkor egy árnyalatnyival lényegesebbnek tartják ezt.
Ha tehát az ismerkedés egy pontján kiderül, hogy ebben a kérdésben teljesen eltér a véleményetek, esetleg a randizásba már eleve így vágtok bele, jó stratégia lehet elegánsan felülemelkedni mindezen. Szinte minden emberi kapcsolatban akadnak tabu, de legalábbis kevésbé szívesen tárgyalt témák.
Még szerencse, ha ez éppen a politika – elvégre valami személyesebb is lehetne, nem igaz?

Egy híresség:
Legyen a mucsajröcsögei helyi tévé tartalékbemondója, vagy éppen egy kereskedelmi csatorna vezető arca, ő is csak ember.
Nem kell tartanod tőle pusztán azért, mert van egy Wikipédia-szócikke. Attól még, hogy te nem vagy celeb, ott a humorod és a kommunikációs képességed.
Ne ítélkezz látatlanban arról, hogy az „ilyen nőknek” vajon „milyen pasik” kellenek, hiszen általánosításnak a párkeresésben semmiféle helye nincsen! Sőt itt még előnynek is örülhetsz, hiszen talán csak némi guglizást igényel kinyomoznod, mi a kiszemelted hobbija, tehát könnyebben szerezhetsz neki örömet.

Egy idősebb nő:
Tízből három nő azt mondja, simán randizna nála tíz évvel fiatalabb hapsival. Ahogy a hölgyek egyre érettebbé válnak, egyre csekélyebb jelentőséget tulajdonítanak a hódolójuk korának.
Sokkal fontosabb lesz számukra a személyiség. Úgy gondolják, egy 28 és egy 38 éves pasi között egyébként sincs túl nagy különbség. Persze, előfordulhat, hogy több melót igényel egy idősebb nő bizalmának elnyerése – elvégre tudnia kell, hogy őt magát tartod érdekesnek, nem csupán maga a „nagyvad” koncepció izgat fel.
Legyél kitartó, tartsd magadnál az irányítást, és kezeld őt egyenrangú félként! A többi felmerülő kérdésen ráértek később dilemmázni…

Forrás és fotó: men.hu / Írta: Molnár Adrienn