Jump to content

Zsírégető tea

2018. 11. 30. 22:41

Rengeteg ember fogyaszt teát napi rendszerességgel, de hazánkban viszonylag kevesen isszák tejjel.

Azöld tea hatásaival szinte mindenki tisztában van. Most egy olyan diétát mutatunk be, amelynek a titka a tejes zöld tea.

Ez a tea nem csak ízletes, de rendkívüli hatással van a szervezetre. Az anyagcserért villám gyorsasággal indítja be és felszámolja a rád rakódott összes zsírt. Kiüríti a szervezetből a méreganyagokat és segíti a salaktalanítást is. Ha csak egy napon át végezzük a tejes zöld tea kúrát, már akkor 0,5-2 kg-tól szabadulhatunk meg, garantáltan! Ez a diéta nem ajánlott mindennapos fogyasztásra, maximum 2-3 napig szabad alkalmazni, utána szünetet kell hagyni. Nagyon hatékony és rendkívül gyorsan szabadít meg a zsírtól, ezért szabad csak ilyen rövid időn át használni.

Tejes zöld tea

Hozzávalók:

1,5 liter alacsony zsírtartalmú tej
2 evőkanál szálas, eredeti (nem filteres) zöld tea
Elkészítés:

Forrald fel és hagyd langyosra lehűlni a tejet (ez nagyon fontos része a folyamatnak), majd add hozzá a 2 evőkanál zöld teát. Fedd le és hagyd állni 20 percen át, azután szűrd át és kész.

Fogyasztás:

2 óránként igyál meg 1 csészével ebből a teából, ezalatt az idő alatt kerüld a koffeint, és igyál bő folyadékot a nap folyamán. Ez minimum két liter legyen, mivel a folyadék pótlásra szükség lesz. Éhségérzetet a kúra alatt nem fogsz érezni.

Megjegyzés:

Ha tejérzékeny vagy, vese-vagy epehólyag betegséged van, alacsony a vérnyomásod, vagy krónikus betegségben szenvedsz, akkor a kúra előtt mindenképp konzultálj az orvosoddal.

(Forrás: aferfi.hu / fotó: pexels.com)