Jump to content

Az oldtimer kiállítás egy valóságos időutazás

2024. 04. 15. 16:33

Tizenegy országból több mint ötszáz jármű érkezett a budapesti oldtimer kiállításra, ahol amerikai, olasz, angol és orosz autók, valamint motorbiciklik és kerékpárok is megtekinthetők. Nyereményjátékkal is készülnek, egy eredeti oldtimer autót lehet nyerni.

Korának leggyorsabb és legdrágább amerikai luxusautóit nézhetik meg most először az érdeklődők az Oldtimer kiállításon Budapesten.

A rendezvényre 11 országból több mint 500 jármű érkezett.

 

A kiállítás legfőbb látványosságai a világháború előtti járművek, de vannak Nyugat-Európai autók, olasz és angol sportautók, valamint a KGST-korszak járművei is megjelentek, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. Az Oldtimer show szervezőinek célja, hogy a régmúlt idők eredeti hangulatát hozzák vissza a látogatóknak.

Már 17 éve rendezzük meg a Budapest Oldtimer Show-t és a célja a nosztalgia, a régi korok bemutatása, nemcsak a járművek, hanem a korabeli ruházkodás, zenevilág, tehát egy időutazás az egész” – mondta Kis Tamás, az Oldtimer Show Kft. ügyvezetője.

A kiállított járművek oldtimer szépségversenyen is résztvesznek, ahol különböző korok és járműfajták szerinti kategóriákban díjazzák őket. Az eredményhírdetésre vasárnap délután várják az érdeklődőket.

(Forrás: menandstyle.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)