Jump to content

A félrelépés egyik kulcsa

2020. 01. 31. 11:21

A Victoria Milan, kétes hírű házasságon kívüli randioldal felmérte, hogy mi lesz a megcsalás első lépése.

A téma az orális szex jelentősége a kapcsolaton kívüli afférokat illetően, és meglepő eredmény a született. 9107 felhasználó véleménye alapján, ide értve nőket és férfiakat egyaránt, az orális szex kiemelten fontos szerepet játszik a megcsalásban. A legnagyobb motiváció az orális szex, derült ki a felmérésből. A nők 65 míg a férfiak 68 százaléka találta különösen fontosnak ezt a fajta kielégítést, és még nagyobb arányban, konkrétan 72 és 85 százalékuk mondta azt, hogy házasságon belül sem szabadna ennek sosem elkopnia.

A számháború még nem ért véget: a nők 77 míg a férfiak 72 százaléka élvezettel csinálja partnerének, de ebből a felmérésből az is kiderült még, hogy vannak országok ahol nálunk sokkal nagyobb arányban teszik ezt meg párjuknak vagy szeretőjüknek az emberek, ilyen például Spanyolország, Franciaország, Hollandia és az Egyesült Királyság.

Reméljük, hogy máris megfejtetted a tanulságot. Nem? Segítünk: fordíts elég időt és fektess elég energiát abba, hogy partnered ne keressen orális kikapcsolódást a Victoria Milan féle oldalakon.

(Forrás: szevaszfaszi.hu / fotó: pixabay.com)