Jump to content

Ezzel hasít az új Apple Watch

2020. 07. 19. 12:30

Ha az Apple tartja magát jól bevált szokásaihoz, szeptemberben érkezik a legújabb Apple Watch.

2015 óta minden év szeptemberében érkezik az Apple Watch legfrissebb szériája, így ha az Apple tartja magát jól bevált szokásához, hamarosan megismerhetjük a vállalat okosórájának legújabb változatát. Szakértők szerint ráadásul az Apple Watch 6-os szériája végre megkaphatja azt a funkciót, amelyet versenytársai már régóta kínálnak. Az alváskövetés támogatása mellett a szakma hatékonyabb üzemidőt, gyorsabb teljesítményt és jobb vízállóságot vár a hamarosan érkező kiegészítőtől.

A fentiekre utal, hogy az őszi szoftverfrissítéshez kapcsolódóan az Apple nemrégiben bejelentette új Sleep alkalmazását, amely részletes elemzést készít viselőjének alvási szokásairól, hozzájárulva ezzel a minőségi alvás gátjainak feltérképezéséhez és az energikusabb ébredéshez.

Mivel a beépített alváskövetés az egyik legfőbb tulajdonság, amely a konkurenciánál alap funkció, eddig viszont hiányzott az Apple Watch fegyvertárából, jó esély van rá, hogy a Fitbit és Samsung okosóráihoz hasonlóan az Apple is előáll az újítással, így ezentúl nem kell külön applikációt letölteni ehhez.

A beépített alváskövetés mellett szakértők szerint az új modellnek az üzemidő és a teljesítmény terén is újat kell mutatnia ahhoz, hogy stabilizálni tudja helyzetét az okosórák piacán. A The International Data Corporation adatai szerint 2020 első negyedévében 29,3 százalékkal ugyan az Apple hasította ki magának a legnagyobb szeletet a tortából, a vállalatot viszont szorosan követi a Xiaomi, a Samsung, a Huawei és a Fitbit is.

A következő széria minden bizonnyal az Apple Watch Series 6 nevet fogja viselni és várhatóan 2020 szeptemberében debütál a korábbi évek rutinjához hasonlóan.

(Forrás: igenyesferfi.hu / fotó: pixabay.com)