Jump to content

A világ egyik legjobb co-worker irodája Budapesten van

2018. 05. 17. 21:19

Digitális nomádok, coworkerek, freelancerek értékelték a közösségi irodákat a világ legnagyobb, több mint 5000 közösségi irodát tömörítő szervezetének a szavazásán. A Coworker nemezetközi szavazásán azok a közösségi irodák vettek részt, amelyekre az elmúlt évben minimum ezer értékelés érkezett.

A közösségi irodák piaca az elmúlt néhány évben óriási fejlődésen ment keresztül. A co-working megoldások szolgáltatásai iránt rendkívül megnőtt a kereslet, hiszen ezek az irodák nem csak asztalt, kávét és a munkába járás érzését kínálják a rugalmas keretek között dolgozó digitális nomádoknak, szabadúszó vállalkozóknak, de inspiráló környezetet, hatékony kapcsolatépítési alternatívát és a közösséghez tartozás élményét is.

Minden városból egy közösségi iroda kerülhetett fel a nemzetközi listára. Budapestről idén a Kaptár közösségi iroda kapta a nemzetközi elismerést.

“Hat évvel ezelőtt, amikor a KAPTÁRt alapítottuk, mi voltunk az ország második közösségi irodája. Akkor még azt is meg kellett magyarázni a hozzánk betérőknek, hogy mi az a coworking… Mára nagyot fejlődött a piac, sok a versenytársunk. Ez azonban csak még értékesebbé teszi a számunkra a Coworker Members’ Choice Award-ját. Ez ugyanis azt mutatja, hogy hat éve folyamatosan az élmezőnyben tudtunk maradni!” – nyilatkozta a díjról Levendel Áron, a KAPTÁR alapítója és ügyvezetője.

 

(Forrás: igenyesferfi.hu / kép: Facebok)