Jump to content

Profi fényképezőgépet keresel? Erre érdemes befizetni!

2016. 09. 13. 12:22

Szeretsz fotózni? Szeretsz tökéletes fényképeket készíteni? Ahhoz bizony kell némi szaktudás, stílusérzék, tehetség, tapasztalat és persze egy profi gép. A Phase One Alpa A280 igazi luxus fényképezőgép, ami mindent tud!

A Phase One és Alpa kollaborációjának gyümölcse, az A280 a digitális fotózás jelenlegi csúcsa, mely hatalmas, 80 megapixeles felbontású digitális megoldása egyedi, különleges, félelmetesen jó minőségű képek készítésére alkalmas, és persze a legjobb profi fotósok álma.

A gép új szintre emeli a fényérzékenységet, a képminőséget és a felbontást, amiért persze mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, legalább annyira, mintha egy alsó luxuskategóriás autót szeretnénk - azaz nagyjából 55 ezer dollárért kaphatjuk meg a fényképező csodát. A házhoz három - egy 23mm-es, egy 35mm-es és egy 70mm-es - objektív is jár.

A Phase One nevéhez fűződik egyébként a világ első fullframe, vagyis teljes képkockás középformátumú digitális hátfala. A kategóriájában elképesztő felbontásúnak számító dán masina körülbelül 40 ezer dollárba kerül, fotóinak méretei pedig 180 MB-osak.

(Forrás: Menandstyle.hu, Woohoo.com | Fotó: Phaseone.com)