Jump to content

Ennél sötétebb szállodát biztosan nem találsz

2015. 09. 16. 18:35

Ha azt említjük, hogy barlang, akkor biztosan az utolsók közt fogjuk hozzárendelni a luxus jelzőt. De ezúttal ez egyáltalán nem túlzás, hiszen a Grand Canyon-nál 61 méter mélyen található szállás még véletlenül sem úgy néz ki, mint a Frédi és Béni rajzfilmben az ősemberek barlangjai.

Régi, sötét, mély, viszont csendes és ami még fontosabb, hogy luxus szállások találhatóak több mint 60 méter mélyen, a Grand Canyon Peach Springs barlangjainál. A turisták kifejezetten kedvelik, hiszen gyönyörű helyen található, ráadásul az egész koncepció egyedi és érdekes.

A történet 1927-ben kezdődött, amikor is egy bizonyos Walter Peck favágó rátalált a barlangra, és reménykedett abban, hogy a mélyen aranyat talál. Sajnos nem volt szerencséje, viszont az égiek kárpótolták egy bomba ötlettel, melyet sikeresen meg is valósított.

A barlang-szállásokban minden megtalálható, amely az igényesebb vendégek igényeit is kielégítik. Ilyen például a TV készülék, a DVD lejátszó, a hangulatos kivilágítás, és persze a kényelmes bútorok. Persze nem azt mondom, hogy egy 5 csillagos Las Vegasi hotelről van szó, de a körülményekhez képest igazi luxus egység.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Travelandleisure)