Jump to content

Szereted az extrém helyeket? Ezt neked találták ki!

2015. 09. 01. 11:56

Hiába van vége hivatalosan a nyárnak, ez nem azt jelenti, hogy fel kell hagynunk kedvenc időtöltésünkkel, a kirándulással, túrázással. A cikkben szereplő helyszín még ilyenkor is napsütötte (nem mintha hazánk már is be lenne borulva), és az extrém programok kedvelőit tárt karokkal várják!

Ha szeretnéd megtapasztalni, hogy mégis milyen lehet Pókembernek elképesztő magasságokban lógni és mászni dolgokon, akkor a Coloradóban található Arkansas folyó csipkézett falainál, a Lost Canyon-nál biztosan ki tudod élni extrém vágyaidat.

A kilátogató vendégek több nehézségi fokozat közül választhatnak, a legnehezebb küldetés a Canyon Aerial Adventure Park szerint a dupla fekete, melyet eddig mindössze egy maroknyi ember tudott teljesíteni. Ott nem csak elképesztő magasságokban – természetesen kötelekkel biztosítva – kell megszenvedniük a különböző akadályokat, de bizonyos szintű tapasztalat és szakértelem is szükséges, kezdőknek semmiképpen sem ajánlott.

Mindennek persze eléggé borsos ára van – szám szerint 19 ezer forint – viszont az eddigi véleményezések és leírások alapján teljesen megéri. Aki esetleg a gyereket sem szeretné kihagyni egy ilyesfajta élményből, vegye figyelembe, hogy legalább a 8 éves kort el kell érni a belépéshez. További információkat az alábbi oldalon találhatunk, ha felkeltette volna ez a kalandpark az érdeklődésünket: http://captainzipline.com.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Mensjournal)