Jump to content

Kulturális menőség és fesztivál: Tihanyi ARTplacc

2015. 07. 06. 16:04

Szeretsz bulizni hétvégenként, de szereted az igényes szórakozást és a kultúrát is? Imádod a Balatont, a koncerteket és a kiállításokat? Mindent megkaphatsz július 22, és 26. között a tihanyi ARTplaccon.

Az ötnapos művészeti és dizájnfesztivál azokról a fiatalokról szól, akik a jelenlegi kultúrát alakítják és befolyásolják, azokról a kortárs művészekről, akiknek már most meg kell jegyeznünk a nevét, azoknak a fiataloknak szól, akik erre vevők.

Az ARTplacc idején múzeumok, művészeti iskolák és az elmúlt év legmenőbb, legizgalmasabb kiállításai és művészeti programjai költöznek Tihanyba, köztük az ország legígéretesebb 35 év alatti művészeivel.

A galériasátorban nem csak a legjobb kortárs alkotásokkal, hanem az alkotókkal is megismerkedhetsz, workshopokon, beszélgetéseken vehetsz részt. Esténként a szakmát felváltják a színházi produkciók, naplementekor pedig az élő zenés koncertek, a hajnalig tartó bulit pedig remek dj-k biztosítják.

Zene, színház, képzőművészet, irodalom és gasztronómia, kényelmes függőágyak és a legjobb balatoni borok várnak Tihanyban az ARTplaccon, melyet éppúgy ajánlunk kezdőknek, mint aktív kultúrafogyasztóknak.

(Fotó: ARTplacc Facebook)