Jump to content

Újra cseh Sörfesztivál Budapesten!

2015. 07. 02. 00:28

8 év. 8 éve, hogy valami elindult Budapesten. Egy mozgalom, mely a már ismert és kevésbé ismert kisüzemi cseh söröket és a csodálatos cseh kultúrát hivatott bemutatni. Egy mozgalom, melynek már te is részese vagy.

Idén úgy döntöttek a szervezők, hogy ugyan még nem lépett jubileumi korba a Budapesti Cseh Sörfesztivál, mégis egy nagyobb helyszínre viszik a rendezvényt, hogy még kényelmesebben, még több kiállítóval, még különlegesebb élményben lehessen részetek.
Elsősorban azokat az igazi különlegességeket mutatják be, melyekkel nagyon ritkán találkozhattatok magyar rendezvényeken. Ilyenek lesznek többek között a Purkmistr, a Kout na Šumavě, a Břevnov, a Kocour és a Svatý Norbert mini sörfőzdék sörei.

Továbbá a következő sörfőzdék már biztosan ott lesznek veled a VIII. Budapesti Cseh Sörfesztiválon:
Ferdinand, Hubertus, Zubr, Litovel, Opat, Svijany, Primátor, Pernštejn, Krušovice, Bernard, Březňák, Holba, Černá Hora, Ježek, Havlíčkův Brod, Chodovar, és még sorolhatnánk. Továbbá lesz egy kifejezetten magyar kézműves remekeket árusító “Magyar ház”, egy “Nemzetközi ház” valamint, egy “Best of” házra keresztelt árusító hely, ahol a személyes kedvenceinket kóstolhatjátok.

Emellett cseh sörökből készült párlatkülönlegességeket, egyéb cseh párlatokat és cseh röviditalokat kóstolhattok a fesztiválon,

Éhezni és unatkozni sem fogtok. Profi vendéglátósok, elfogadható árakkal várnak majd titeket kifejezetten cseh sültekkel, knédlivel és számos egyéb a fesztiválokon kedvencnek számító étkekkel. Emellett lesz sörtotó, sörsprint és sörverseny. Ahogy azt már nálunk megszokhattátok, idén sem a zenéé lesz a főszerep, így a kiállítókkal kényelmesen elbeszélgetve tudtok majd meg minél többet kedvenc söreitekről.

Dátum: 2015.06.24. - 07.05.
Helyszín: 1054. Budapest, Szabadság tér

(Fotó: sortura)