Jump to content

Amikor a Balaton megőrül - Balaton Sound 2015

2015. 06. 23. 13:46

Ha valami sosem megy ki a divatból, az a nyár és a bulizás. A kettő együtt pedig örök szórakozást jelent fiataloknak és idősebbeknek iránt. Ha akarsz egy igazán megőrülős bulit, idén se hagyd ki a Balaton Soundot Zamárdiban!

Idén 5 napossá bővül Magyarország legnagyobb és Közép-Európa egyik legfontosabb elektronikus zenei fesztiválja, a Zamárdiban megrendezésre kerülő Balaton Sound, melyre a zenei stílus legnagyobb sztárjai és képviselői jönnek el 2015-ben is.

Jubileumi turnéval tér vissza az egyik legnépszerűbb elektronikus banda, a Faithless, a legnagyobb DJ-sztárokat pedig Tiesto, a Swedish House Mafia két alapító tagja, Axwell v Ingrosso, a DJ Mag szavazásán a világ jelenlegi legjobb lemezlovasának megválasztott Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, a Grammy-díjas Zedd és Nicky Romero képviseli.

Persze találnak maguknak igazi csemegét a programban a hiphop és r'n'b rajongói is, hiszen olyan nagyágyúk érkeznek a Soundra, mint Jason Derulo és Ludacris.
A Sound megszokott spéci látványvilágát idén sem kell nélkülöznie a fesztiválozó közönségnek: az egyedi kialakítású és rendkívül látványos, 2013-ban Lollipop díjjal kitüntetett Mastercard Nagyszínpadon és három másik nagyobb bulitér, a megújuló Telekom Aréna, a vízparti Terasz és a Jaeger Aréna várja a partizni vágyókat, plusz számos egyéb kisebb buliközpont gondoskodik a jó hangulatról. Lesz napozótersz, lounge, koktélbár, vízre épült stég és egy exkluzív kialakítású yacht várja a Sound karszalagosokat.

A Nagyon Balaton Gasztroudvar átalakul, de továbbra is a balatoni borvidékek legjobb pincészetei kínálják boraikat, megkóstolhatod a legjobb balatoni hamburgereket, pezsgőit, lángosait, miközben hazai DJ-k szettjeit hallgathatod.

(Fotó: festicket)