Jump to content

Beerbike: Sörbicikli Budapesten!

2015. 05. 20. 12:01

Szeretnél részt venni egy jó buliban? Szeretnél sört inni, és zenét hallgatni miközben Budapest legszebb utcáin biciklizel? A KingBike sörbiciklivel ezt egész évben megteheted!

A Kingbike sörbiciklije egyedülálló, felejthetetlen élményt és tapasztalatot nyújt. A beerbike-on egyszerre 6-15 személy bulizhat, miközben hideg sört fogyaszthatnak tekerés közben. Nagyobb csoportok esetén több sörbiciklivel útnak indulhattok, akár 100 főig!

Több fakultatív útvonalból lehet választani, Budapest legszebb terein és utcáin haladhattok végig, amit a sofőrrel a körút előtt egyeztethettek. A sörbiciklin mindig jéghideg, frissen csapolt sör kerül felszolgálásra!

A KingBike este is nagyon hangulatos. A sörbicikli speciális hangulatvilágítással van felszerelve, ami Budapest éjszakai fényeiben kimondottan kellemes környezetet biztosít. Továbbá a beerbike-on rádió, illetve hozott zenék hallgatására is van lehetőség.

Nem kell aggódnotok a különböző táskáitok, poggyászotok miatt sem, mert a sörbicikli rendelkezik egy speciálisan erre kialakított tárolóval, ami a tetőtéren került kialakításra, és teljesen védett az esőtől!

(forrás és fotó: programturizmus, kingbike)