Jump to content

A legszebb karácsonyi vásárok I.

2014. 12. 06. 19:51

Ha kicsit ki akarsz mozdulni hazulról, de szeretnél azért minden fontosabb ajándékot beszerezni szeretteidnek, akkor most megmtatjuk hol teheted meg ezt úgy, hogy közben világot is láss. Íme a világ legszebb karácsonyi vásárai.

- Strasbourg, Franciaország:
Európában itt rendeztek először karácsonyi vásárt 1570-ben és az óta is komoly hagyományokkal rendelkezik ez a vásár. Évről évre egyre szebb és szebb lesz, valamint az autentikus kialakításnak és a fényeknek köszönhetően nem hiába nevezik a Karácsony Fővárosának. Ha te is szeretnél ennek a csodának a részese lenni, akkor november 28 és december 31 között keresd fel a várost.

- Drezda, Németország:
Talán a világon itt található a legtöbb különböző karácsonyi vásár. Ezért is érdemes ide látogatni, hiszen itt mindenki megtalálja a szívéhez közelebb állót. Évente összesen közel 11 féle karácsonyi vásárt állítanak fel, ami megfelelő arra, hogy mindent és mindenkinek beszerezzünk. Itt november 27 és december 24 között várják a látogatókat.

- Brüsszel, Belgium:
Itt a karácsonyi vásár közel két kilométer hosszan terül el az óváros szívében. Az ünnepi hangulat, a meseszép környezet valamint a változatos és minőségi programok egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy ehhez a váráshoz ne legyen semmi sem fogható. November 28 és január 4 között várják az ide látogatókat.

Forrás és fotó: blogfeed.hu

Írta: Molnár Adrienn