Jump to content

Legjobb látnivalók Budapesten III.

2014. 10. 11. 19:38

És most lássuk az igaz befutókat, melyeket tényleg érdemes látni Budapesten. A húszas lista első 6 helyezettje, amiket a turisták mindennél jobban ajánlanak hazánkba látogatóknak.

6. Láthatatlan kiállítás: "Elképesztő, mindenkinek érdemes lenne egyszer kipróbálni. Érdekes egy olyan világba belecsöppenni, amiről eddig jóformán semmit sem tudtál..." – Az ide látogatók 80%-a szerint kiváló program.

5. Miniversum: Az Opera közelében nemrég megnyitott makett-terepasztalról mindenki csak lelkendezik idehaza is. Szerencsére a külföldiek is tökéletes családi programnak tartják, melyet a kicsik és a nagyon is egyaránt élveznek.

4. Barlangászás Budapest alatt: Ez az, ami a pestieknek nem igazán jutna eszébe, de a turisták szerint lenyűgöző és nem mindennapi, hogy egy világváros alatt ekkora barlangrendszer húzódjon.

3. Claustrophilia – szabadulós játék: Ebből a játéktípusból ugyan sok van Pesten, mégis ezt emelték ki nagyon sokan második helyen. Az értékelők 80%-a maximális pontszámot adott rá, kiváló szórakozásnak tartják az egész családnak, de akár baráti körnek is.

2. TRAP – szabadulós játék: A szabadulós játékok az utóbbi években amúgy is nagyon népszerűek, így nem is csoda, hogy az első három helyezettből kettő is szerepel a listán. Hogyan miben különbözik a 3. helyezettől, azt nem tudni, mégis itt van.

1. Celeritas Shooting Club: Ez az, ami nekünk eszünkbe sem jutna az első helyre, mégis valahogy ide került. A vélemények mindegyikében szerepelt, hogy óriási élményt nyújtott a hely. Többen a nyaralás csúcspontjaként írták le, melyet abszolút ajánlanak a kezdőknek is.

Szóval ez lenne a lista. Ha még valahol te magad se voltál, akkor ideje elmenned. Ezeket nem szabad kihagyni.

Forrás és fotó: budapest.hu

Írta: Molnár Adrienn