Jump to content

Jóslatok pálmalevélen

2014. 08. 11. 19:00

Egyre nő a hírverés az Indiában talán évezredek óta őrzött rejtélyes pálmalevelekre, ősi nyelven írt jóslatok körül. A titokzatos könyvtárak bölcsei állítólag 110 millió ma élő ember sorsáról szóló szövegeket őriznek. Mit gondolsz, köztük lehet a tied?

Állítólag nem kell különleges embernek lenni ahhoz, hogy valakinek a sorsa ezekre a misztikus pálmalevelekre legyen írva. Legalábbis legtöbben, akik felkeresik a rejtélyes bölcseket, nem tűnnek többnek átlag embereknél. Miért írták le akkor a sorsukat évezredekkel ezelőtt?

Az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetsége szerint 162 ezer ma élő magyarnak van valahol Indiában saját pálmalevele. A különleges iratok rendkívül zavarba ejtőek. Pontosan tartalmazzák az ember életének célját, küldetését, részletesen beszélnek a kiválasztottak emberi kapcsolatairól, anyagi helyzetéről, problémáik okát, mibenlétét és megoldását is feltárják, valamint rengeteg részlettel igyekeznek meggyőzni hitelességükről. Akik maguk is megjárták az utat a pálmalevelükhöz megdöbbentő élményekről számoltak be. Hihetetlen érzés szerintük saját mindennapjaink szereplőinek a nevét indiai bölcsek ajkán, a kiejtés szokatlansága miatt sután mondva hallani.

A rejtélyes pálmalevelek eredetéről nem sokat tudunk. Állítólag évezredekkel ezelőtt a szentek korában születtek és azért éppen pálmalevélre íródtak, mert akkoriban még nem volt papír. Az ősi írásokat azóta több mint 200 titkos könytvárban őrzik, ahol egy különleges tartósító eljárásnak köszönhetően olvasható állapotúak maradnak. Legérdekesebbek természetesen a ma élő emberek jóslatai, melyek meghallgatásért számos turista zarándokol minden évben Indiába.

Hazánkban jelenleg a Kutatószövetség 220 embere segít megtalálni a saját pálmaleveledet, emellett Budapesten működik a világ legnagyobb pálmalevélolvasó-központja. Állítólag, akik veszik a fáradtságot, hogy megkeressék saját levelüket, azoknak 98,7%-ban van is jóslata. A spirituális tanok képviselői szerint ezek az emberek érzik, hogy van értelme kerestetniük, ráadásul néhányan nem is csak egy, de több kéziratra is bukkannak.

Felmerül természetesen, hogy az egész história egy hatalmas csalás, ám ezt egyelőre senkinek sem sikerült bizonyítani. A pálmalevelek leleplezése még várat magára, addig azonban rengeteg teória szól arról, hogy az állítólagos bölcsek miként olvasnak az auránkból a pálmalevelek helyett vagy éppen hogyan szerzik meg és juttatják vissza a szervezet tagjai személyes iratainkat.

Forrás: palmalevelek.hu

Írta: Ambróz Nóra