Jump to content

Ha nem mozi vagy vacsora, akkor hova menjünk az első randevún?

2024. 04. 04. 10:11

Az első randi ritkán egyszerű, és sokszor csak a szerencsének köszönhető, hogy nem sül el katasztrofálisan.

Senki sincs könnyű helyzetben, amikor meg kell választani az első randevú helyszínét. Egy csomó kérdést kell mérlegelni, például, hogy tudunk-e majd a partnerünkkel érdemben beszélgetni, vagy lesz-e valami, ami eltereli a figyelmet, ha beáll a kínos csend?

Persze, szóba jöhet a már bevált program, mozi, utána vacsora, de ha szórakoztatóbb dologra vágyik valaki, akkor a Popsugar randi ötletei kitűnő segítséget nyújthatnak.

Hétvégi villásreggeli

A nap korai szakaszában a találkozás, szemben az éjszakai időpontokkal, lazábbá és kényelmesebbé teszi a randevút, ahogy annak lennie kell. Egy kellemesen eltöltött reggeli után ráadásul van idő átgondolni napközben, hogy legyen-e folytatás.

Főzőtanfolyam

Egy főzőtanfolyam szórakoztató módja az ismerkedésnek. Az együtt elkészített étel sikerélményt ad. Bármiről lehet beszélgetni, nem csak a készülő finomságról.

Művészeti kiállítás

Könnyű lesz a beszélgetés, ha a különböző műalkotásokról véleményt cserélnek a leendő párok, és ha minden jól megy, a galéria kávézójában is folytatni lehet az ismerkedést.

Termelői piac

A helyi termelői piac körbejárása is tökéletes módja annak, hogy kimozduljon egy pár és élvezze a tavaszi időjárást. Az árusok különleges, kézműves kínálata egy hangulatos otthoni vacsora elkészítésének alapja lehet.

Stand-up Comedy

Semmi sem töri meg jobban a jeget az első randevún, mint egy jó nevetés. A műsor alatt ugyan nincs igazán lehetőség beszélgetésre, de a szünetben egy kávé mellett az este legviccesebb poénjait fel lehet eleveníteni.

Minigolf

Az olyan laza szórakozás, mint például a minigolf vagy a bowling kötetlen időtöltést tesz lehetővé, ami elengedhetetlen egy első találkozáskor. És nincs is jobb alkalom egy kis flörtölésre, mint egy barátságos verseny.

(Forrás: menandstyle.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)