Jump to content

Beépített zokni lusta férfiaknak

2021. 02. 14. 08:57

Amikor otthon vagy, továbbra is hajlamos vagy mezítláb mászkálni, mintha csak nyár lenne? A mamusz és a papucs nem igazán játszik nálad, az a kurva zokni pedig olyan messze van, hogy még félig átfázva is költséghatékonyabbnak tűnik a konyha hideg csempéjén lábujjhegyen járkálni? Akkor van egy jó hírünk. Feltaláltak neked valamit, ami igazán leegyszerűsítheti az életed.

 Merthogy itt a Feejays zokninadrágja. (Igen, valóban ez a legegyszerűbb módja a ruhadarab leírásának.) A cucc látszólag nem több egy laza melegítőnél, de amikor beüt odalent a hideg, néhány mozdulattal zoknit varázsolhatsz mindkét lábfejedre. Anélkül, hogy elcammogj a ruhásszekrényig, kikeress onnan egy pár zoknit, egyenként felhúzd őket, satöbbi. Végeláthatatlanul hosszú macera, ugye. Erre a beépített zoknival felszerelt nadrág valami baromi egyszerűen üzemel, s az egészhez lényegében fel se kell állnod.

Mivel a talpának a belső része bundás, így lényegében a mamusz előnyeit is magában hordozza – s közben még százévesnek sem kell érzed magad. Amikor pedig már eléggé befűtöttél magadnak, simán visszahajthatod, mintha mi sem történt volna. És ha nemcsak lusta vagy, de még hajlamos is vagy arra, hogy a lakás rejtett szegleteiben felejtsd a zoknijaidat, akkor dupla haszon lesz a számodra, mert ezt nem fogod tudni elhagyni.

Egyébként a Feejays olyan felsőt is kiötlött, amelybe kesztyű van beépítve – ez főként a kinti hidegben jöhet jól. A zokninadrág és a kesztyűs felső is többféle mintában, illetve árnyalatban érhető el – az Amazonon egyébként remek értékelést kaptak, előbbit 40 dollárért (10 500 forint), utóbbi 50-ért (13 000 forint) rendelheted meg.

 

(Forrás: player.hu / fotó: pixabay.com)