Jump to content

Okosabban vásárolnak a férfiak

2020. 08. 18. 12:18

Csak egy sztereotípia az, hogy nekünk nem szabad odaadni a fizut, mert hamar az aljára verünk.

A Credit Loan készített egy felmérést, 1000 dolgozó amerikai véleményét kérte ki, és ebből az derül ki, hogy a nők bizony sokkal gyorsabban elköltik a fizetésüket, jellemzően ruhákra. A férfiak ezzel szemben sokkal jobban vigyáznak a kiadásaikkal.

Ebből nyilvánvalóan nem állíthatjuk, hogy minden esetben a férfinél van jól helyen a család bevétele, de ez a felmérés ezt erősíti. Ha esetleg elvesztél volna a számok, színek és grafikonok sokaságában, elmagyarázzuk:

A nők saját bevallásuk szerint kevesebbet költenek felelőtlenül, havi egyszeri fizetéssel számolva viszont 20 nap alatt elszórják azt, míg a férfiak ugyanakkori fizetés esetén 2 nappal tovább húzzák. Havi 2 fizetéssel számolva ez a különbség még jobban kiéleződik. Persze a hónap végére egy átlagos amerikai melósnak össze kell húznia a nadrágszíjat.

A férfiak előszeretettel költenek tech cuccokra, TV -re, videójátékra, laptopra, de a legtöbbet vakációzásra és autóra költenek. Hozzátennénk, hogy nem áll messze tőlük a motivációjuk fenntartása, ehhez pedig olyan “segédeszközöket” használnak, mint a könyvek, és a különböző szórakozási lehetőségek a kedélyállapot fenntartása végett. A nők ezzel szemben szívesebben költenek ruhára, és szeretnek utazni valamint étterembe járni.

 

(Forrás: szevaszfaszi.hu / fotó: pixabay.com)