Jump to content

Ki ne hagyd ezeket a sorozatokat

2020. 05. 23. 22:10

Ezúttal a Netflix kínálatából válogattunk össze olyan ütős sorozatokat, amiket mindenkor érdemes megnézned. Erős válogatás, nyisd ki a szemed, és fizess elő az amúgy filléres szolgáltatásra, ami konkrétan 2490 Ft havonta. Ha csak ez az 5 sorozat lenne rajt, már megérné, de szerencsére még több ezer vár téged.

Stranger Things (2016)

Nagyon élethűen adja vissza a 80′ -as éveket, a gyerekszereplőket nem a szépségükért és tökéletességüket válogatták össze, és olyan dialógusok kísérik végig a filmet, ami egyedülállónak mondható. A hangulata olyan, akár egy nosztalgia. A Netflix büszke arra, hogy náluk megtekinthető a minisorozat, ahogy arra is, hogy múlt nyáron, alig 1 hónap leforgása alatt 64 millióan látták a Stranger Things 3. évadát. A 4. évadot év elején már be is jelentették, de premierdátumot egyelőre nem kapott.

Daredevil (2015)

Annak ellenére, hogy egy igazi Marveles egyévados minisorozatnak indult, kicsit máshogy alakultak a dolgok. Akik szeretik a Marveles vonalat, azoknak egyébként tetszeni fog, mert bár elüt a megszokottól, nagyon jól hozza a jófiú-szuperhős témát. A főhősünk ráadásul vak. Életszerű sorozat, életszerű cselekményekkel, pörgős akciófilm csomagolásban tolva a rajongók képe elé. Bár nehéz a Netflixen a jó sorozatokat követni, mert az utóbbi években nagyon rápörgött a quality tartalomra, ez ne kerülje el a figyelmed! A rossz hírünk csupán annyi, hogy mindössze 3 évadot élt meg a sztori, a hivatalos közlemény szerint így a csúcson hagyhatják abba, és a Netflix szerint Daredevil karaktere további Marvel-projektekben tovább fog élni.

The Witcher (2019)

Nagy sikert futott, először regényként, majd játékként aztán most egy Netflixes produkció részeként is. A történetet és a népszerű karaktert eredetileg Andrzej Sapkowski lengyel író vetette papírra, majd később Witcher -ként ismerhettük meg játék formájában, tavaly pedig már le is pörgött az első évadja, nem kis sikert aratva. A Netflix novemberben be is jelentette a folytatást, ám azóta nincs sok infó róla, de a legrosszabbra nem is merünk gondolni, hogy esetleg megrekedtek a munkálatok valahol. a főhősünk, Ríviai Geralt egy szörnyölő, akinek problémákat okoz lépést tartani egy olyan világban, ahol az emberek nagyobb szörnyek, mint azok a bestiák akikkel nap mint nap meg kell küzdenie.

Narcos (2015)

Feszült, izgalmas, igaz történeten alapuló sorozat, amit valódi felvételekkel tűzdeltek teli, amitől igazán hitelessé és letaglózóvá válik az egész. A Netflix kitett magáért mikor megalkotta ezt olyan nevek felvonultatásával, mint Edward James Olmos, Javier Cámara és Pedro Pascal. Egyiküknek sincs szégyellnivalója a karrierjében. A Netflix viszont, hogy ne fáradjon el a történet trükközik, ne ess bele a csapdába. Az első 3 évad után külön sorozatként kezeli a 4. és 5. évadokat, Narcos: Mexico címen. Azt állítják, aki nem látta az első három évadot, az is könnyedén felveszi majd a fonalat a 4. és 5. szezonban, de aki itt áll neki, úgy is az elejétől pergeti majd a szériát. A történet a 80 -as években játszódik, amikor Kolumbia és az Egyesül Államok közösen próbál meg véget vetni Pablo Escobar droghatalmának. de ezt a trailer is tökéletesen visszaadja.

(Forrás: szevaszfaszi.hu / fotó: pixabay.com)