Jump to content

Aranyásó tanfolyam

2019. 09. 05. 21:41

A Svéd származású, Nagy-Britanniában élő Anna Bey azzal keltett nagy feltűnést, hogy fiatal nőknek hirdetett tanfolyamot School of Affluence (Jólét Iskolája) címen. 

Azt ígéri, hogy kurzusán megtanítja nekik, hogy miként illeszkedhetnek be a felső tízezerbe és hogyan foghatnak maguknak milliomos férjet. Szerinte semmi gond azzal, ha egy modern nő a testi adottságaival jut előrébb.

Anna Bey önmagát állítja példának tanítványai elé, hiszen ő már 19 évesen kifogta első dúsgazdag pasiját. A This Morning című reggeli műsorban az egyik műsorvezető arra igyekezett rávilágítani, hogy gondolatai mennyire ellentétesek a huszonegyedik század feminista értékrendjével, törekvéseivel, de ő kifejtette, hogy szerinte az nem ellentétes a feminizmussal, hogy a nőknek hasznot kell húzniuk a nőiségükből. Kifejtette:

“Én is arra tanítom a nőket, hogy legyenek függetlenek. Legyenek okosak, tanuljanak és legyen munkatapasztalatuk – hogy ha a férfi elhagyja őket, vagy ők elhagyják a férfit, tudjanak gondoskodni magukról. A nőknek meg kell adni a lehetőséget, hogy eldönthessék, hogy akarnak-e dolgozni, vagy sem. De van néhány íratlan szabály, amihez alkalmazkodni kell. Kicsit meg kell változtatnod a kinézeted és a viselkedésed.”

Ha a feministák esetleg ennek ellenére mégsem érzik gondolatait kompatibilisnek a saját tanaikkal, Anna Bey-nek akkor sincsen miért aggódnia, mert maguk a nők nagyon is vonzónak tartják ezt a szellemiséget. A hölgy rövid idő alatt 100 000 fős online követői körre tett szert és tanfolyama rendkívül népszerű.

(Forrás: ferfihang.hu / kép: pexels.com)