Jump to content

Ezért jó szinglinek lenni

2018. 08. 22. 01:10

Mindennek megvannak a maga előnyei és hátrányai is, így a szingliségnek is. Következő cikkünkben nem akarunk állást foglalni egyik vagy másik oldalnál sem, csupán bemutatjuk a szingli lét előnyeit.

A szingli lét előnyei:

1. A szingli nem függ senkitől: pasitól, anyóstól, gyerektől. Nem kell az ő idejükhoz és nyafogásukhoz akalmazkodni, ha el akar menni valahova csak elmegy. Nem kell engedélyt kérnie rá.

2. Több szabadidővel rendelkezik, illetve kedvére használhatja fel azt. A legfontosabb pedig, hogy van ideje önmagára. Nem kell kötelezően a barátnővel lenni és azt csinálni, amit ő szeretne és nem kell a bevásárló szatyrát sem cipelni utána, mint egy hűséges öleb.

3. Szóba állhat idegenekkel anélkül, hogy valaki csúnyán nézne rá. Mert bizony lássuk be, a féltékenység nagy úr, és ha a párunk csak szóba áll valakivel, akkor az már a halál fia, ahogy a párunk is, hogy hogyan is mer ilyet csinálni.

4. Elhanyagolt barátai végre újra többet láthatják. Mondjuk ez a pont csak a friss szinglikre igaz, de ettől még tökéletesen illik a sorba.

5. A szingli nézhet csajfilmeket vagy fasifilmeket anélkül, hogy valaki kicikizné.

6. Nem kell többet minden egyes apróságra figyelni a házban. Nyugodtan maradhat az a koszos zokni még ott a padlón egy kicsit, nem eszi le senki a fejét miatta.

(Forrás: Menandstyle.co.hu, Molnár Adrienn| Fotó: Pexels.com)