Jump to content

Végtelenül egyedi formavilágot képvisel ez az elektromos kétkerekű

2017. 07. 31. 09:43

Láttunk már néhány zseniálisan megtervezett, rendhagyó külsővel megáldott e-bringát, ám ez a modell egyelőre viszi a pálmát.

Ha csak egy néhányat kellene kiemelnünk az eddigi kedvencek közül, akkor ott volt például az olaszosan elegáns, az evolúciós csúcsmodell, na meg persze a Noordung angyala is. Most ehhez a táborhoz csatlakozik az Avionics, hiszen hamarosan piacra dobják a saját elektromos kerékpárjukat.

A matt fekete festést helyenként (például a fékkarok és az ülés esetében) jatoba fával egészítették ki. Ebből a hihetetlenül kemény, tömör és tartós faanyagból előszeretettel szoktak parkettát gyártani, ám ezúttal egy egzotikus kétkerekűn kapott helyet. Ez is kellett ahhoz, hogy a járgány ilyen zseniálisan tudja ötvözni a modern minimalizmust a retro stílussal és életérzéssel.

Ha tehát olyan kerékpárral szeretnél villogni az utakon, ami nem hasonlít semmi másra, nem is kell tovább keresgélned. Ennél egyedibbet nehéz lenne találni. Ami pedig a teljesítményét illeti, az 5000 wattos villanymotorral 120 kilométert tehetünk meg egyetlen, 2-3 órát igénybe vevő töltéssel, a végsebessége pedig 58 km/h. Gyorsulási versenyt nyilván nem fogsz nyerni vele, ám így is sokkal erősebb, mint a konkurencia.

Az árazásáról egyelőre nem tudni semmit, persze azért sejteni lehet, hogy olcsó nem lesz. Ha van elég összekuporgatott pénzed, szeptemberben adhatod majd le az erőlendelést az Avionics honlapján.

(Forrás: player.hu / kép: Avionics)