Jump to content

Férfiak, akiket szexuálisan megihletett a Pokemon GO

2016. 07. 23. 19:00

Persze itt nem egy hentai 3 X-es alkotásra kell gondolni, csupán van egy olyan Pokemon, amellyel a fotózás mondhatni kicsit "tökölős".

A Pokemon GO mára felülmúlta az összes eddigi telefonos applikációt felhasználóilag és az élet számos területére befurakodta magát.

Sokan például hirtelen elkezdtek intenzíven edzeni (mivel vannak a játékban tojások, amelyek csak akkor kelnek ki, ha megtettünk X kilométert), és a gémerek is lényegesen többet mozdulnak ki otthonról, szóval rengeteg pozitívuma van ennek a játéknak eddig. Persze nem minden fenékig tejfel, viszont ezek a negatívumok többnyire a felhasználók figyelmetlenségéből, meggondolatlanságából születtek, holott a betöltő képernyő figyelmeztet mindenkit, hogy ne csak a telefont bámuljuk, hanem az utat is.

Visszatérve a tárgyra... Van egy bizonyos zsebszörny (a pokemon szó a pocket [magyarul: zseb], illetve a monster [szörny] szavakból származik, ezért olvashatjuk sok magyar portálon ezt a kifejezést), amely hasonlít a férfiak legbecsesebb testrészére, név szerint Diglett-ről van szó.

Nos, az AR módnak köszönhetően nem kellett sokat várnunk ezekre a képekre:

(Forrás: Menandstyle.hu, Twitter | Fotó: Obsev.com)