Jump to content

10 variáció, melyekkel feldobhatod a szimpla misszionárius pózt

2016. 07. 03. 17:00

Rengeteg módon fel lehet dobni a szexuális életünket,viszont ehhez nem szükséges feltétlenül költségekbe verni magunkat és különböző erotikus kiegészítőket vásárolni. Néha csupán a legegyszerűbb dolgot kell elővenni és azt többé-kevésbé "megfűszerezni".

Ilyen példának okáért a mindenki által ismert - és legalább egyszer biztosan használt - misszionárius póz. Egyesek nem is sejtik, hogy mennyi variációja lehet ennek. Mi most mondunk 10-et, aztán döntse el mindenki kénye-kedve szerint, hogy melyik a legszimpatikusabb számára.

Zárt lábakkal

Ez még talán senkinek sem lesz újdonság. A lényeg: fogd össze párod két lábát és azt vagy valamelyik válladnak, vagy mellkasodnak támaszd. Laurel House, párkapcsolati tanácsadó szerint ez a nőknek rengeteg plusz élvezetet biztosít, sőt nekünk férfiaknak is - ezt Én állítom.

A palacsinta

Az egyik vádlit ide, a másikat meg oda. Részletesebben nem mennék bele ebbe, beszéljen helyettem az alábbi illusztráció.

Részleges szerepcsere

Itt most kivételesen neked kell négykézláb térdelned, a munka ezúttal a partneredre vár. Lényegében ugyanúgy Te vagy fölül és ugyanúgy egymással szemben vagytok, viszont a vízszintes irányú mozgást nem neked kell végezni.

Lábak ismét zárva, sőt még azon is túl

Az első pózhoz képest annyi a különbség, hogy partnered "X" alakba tartja lábait, ezzel tovább szűkül a hely és tovább fokozódik az élvezet.

Irány a konyha, lábakat ismét a vállakra

Ez látszólag kísértetiesen hasonlít a már említett "Palacsintára", viszont itt a férfi nem dől rá a vízszintesen fekvő nőre.

Hagyományos pozitúra, egy szinttel lejjebb

Ehhez már kicsit nyitottabbnak kell lenni, főleg partnerünknek, hiszen a hagyományos misszionárius pózt tartva hatolunk be, méghozzá análisan. Ha pároddal első alkalommal próbálnátok a közösülés ezen formáját, akkor mindenképpen ezzel kezdjetek.

A híd

Itt párod amennyire - és ameddig - csak tudja, kinyomja magát hídba (pont mint annak idején tesi órán), a férfi dolga meg szerintem egyértelmű!

A kontrollálható kiszolgáltatottság

Ez annyiban különbözik a hagyományos misszionáriustól, hogy a nő rákulcsol lábaival a fenekünkre és ezáltal részben szabályozhatja a tempót és a behatolás mértékét egyaránt.

Egyik láb a magasban

Itt lényegében valamelyest olló-szerű pózban helyezkedtek el, mivel a nő lába valahol a felsőtestednek támaszkodik, míg a másik vízszintesen van.

Yab Yum

Itt Mi férfiak törökülésben vagyunk, míg a nők az ölünkben, lábukkal átkulcsolva a derekunkat. Nem a legmozgékonyabb póz, viszont igen érzéki tud lenni.

(Fotók: Askmen.com, Pexels.com)