Jump to content

Amire minden fesztiválozónak szüksége van

2016. 06. 26. 11:30

A tapasztalt fesztiválozók már biztosan kitapasztalták az évek során, de akik ezen a téren még szűznek számítanak, azoknak most összeszedtük a legfontosabb dolgokat. 

Ami felesleges

Lehetőleg minél kevesebb kütyüvel induljunk el. Hogy miért? Egyrészt azért, mert a folyamatos aksi feltöltésre nem lesz időd, vagy lehetőséged, másrészt, mert könnyedén meghibásodhat, beázhat, vagy neadjisten eltűnhet.

A fél ruhásszekrényedet sem túl előnyös magaddal vinni. Csak a helyet foglalja, ráadásul előrébb nem leszel, ha napi 3 váltásruhával vagy felszerelkezve, 5-10 perc után úgyis mindig teleizzadod.

Ami fontos

Elsősorban a pénz. Ha van nálad pénz, akkor ami hiányzik, azt könnyedén pótolhatod. De egyébként a naptej, a tusfürdő, a fogkefe-fogkrém, a törölköző és a papucs semmiképp ne maradjon ki. Ez utóbbi nem csak a fürdéskor előnyös, hanem a napközbeni járkáláshoz is.

Habár az évszak adottságaiból kiindulva jó időre számítunk, érdemes legalább egy pulcsit és hosszúgatyát is elpakolni, illetve vízálló cipőt és felsőt is.

Végezetül következzen a sapka, amely nélkül ugyan megvan az ember, de a déli órákban egy kalap, egy full cap vagy akár egy baseball sapka is sokat segíthet.

Amik nélkül nem fesztivál egy fesztivál

Vicces jelmezek

Partyszemüveg

Mintás vagy egyszínű trikók

Vicces feliratú pólók

(Fotók: Fashionbeans.com, Pixabay.com)