Jump to content

Otthoni wellness egyszerűen II.

2014. 11. 19. 16:25

Minden ember szereti magát kényeztetni, ezért is váltak mára nagyon is elterjedté a welless szálók. Viszont mivel ezek elég drágák, így nem mindenki engedheti meg magának, hogy ilyen helyen töltsön el egy hétvégét. Ezért is adunk pár tippet arra vonatkozóan, hogy hogyan is teremets otthon wellnesst magadnak.

Első részünkben bemutattuk, hogy némi gyetyával, egy kis rendrakással és pezsgővel már kellő hangulatot teremthetsz a lazításhoz. Persze, mint mindent, úgy ezt a hangulatot is lehet fokozni, ezért is adunk még pár tanácsot.

Füstölő: A gyertyák mellett elengedhetetlen beszerezn némi füstölőt. Egyrészt csodálatos illatot csinál, másrészt egy kicsit keleties hangulattal látja el a szobát. Arra azonban vigyázni kell, hogy kis szobában ne használjuk, mert az illatuk itt túl töménnyé válhat, amely már nem kellemes az emberi orr számára.

Virág: Igazán jó érzés, ha egy friss csokor virág díszeleg a szobában. Persze nem kell megállnunk a vázánál, hiszen a virágszirommal beszórhatjuk a kád peremét, vagy akár bele is heteünk a vízbe. Ehhez a legjobb ha rózsaszirmot használunk, hiszen ez nem azik el túl hamar és így sokáig élvezhető marad.

Hab: Ha már egy kádban akarunk relaxálni, akkor azt tegyük jó sok habbal. Minnél több a hab, annál kellemesebb érzésünk lesz és annál jobb móka is hosszú időt a kádban tölteni. Tegyünk nyugodtan egy-két kupak habfürdőt a vízbe és ha csak tehetjük zuhanyrózsát használjunk a kád feltöltésére, met így a kád egész felületét eláraszthatjuk a habbal.

Zene: Egy kis lágy zenével még kellemesebbé lehet tenni a hangulatot. Tegyünk be valami relaxáló zenét és már élvezhetjük is a meleg víz jótékony és izomlazító hatását.

Forrás és fotó: wellness-infok.hu

Írta: Molnár Adrienn