Jump to content

Kényeztetés kettesben – miért jó a páros masszázs?

2014. 09. 02. 16:00

A wellness szállodák remek romantikus kikapcsolódási lehetőségeket biztosítanak a közös időtöltésre vágyó párok számára. Ezek egyike a páros masszázs, melynek során a kényeztető dögönyözést valakivel egyszerre élvezheted. Remek választás, ha valami igazi luxussal szeretnéd meglepni életed párját.

Szeretnéd a barátnődet, feleségedet valami igazán luxus ajándékkal meglepni? A már Magyarországon is elérhető páros masszázs során közösen is élvezhetitek a masszírozás frissítő élményét.

Országszerte egyre több opció közül lehet válogatni. Ezek között sok fürdőzéssel egybekötött csomag található, ahol a romantikáról nem csak a gyönyörű környezet, de a plusz szolgáltatásként járó pohár bor, tea vagy pezsgő is gondoskodik. Tipikusan a jakuzziban vagy török fürdőben eltöltött idő után a párokat egy külön szobában fogadják, ahol két masszőr külön-külön dolgozik rajtatok. Ennek egyik változata a szinkronmasszázs, melynek az üteme is összehangolt, így mintegy azonos ritmusban élvezhetitek a harmonikus kényeztetést.

A masszázsok során, akárcsak rendesen választhatsz a különböző dögönyözések, gyakorlatok és felhasznált anyagok között. A fantasztikusan illatozó aromaterápiás olajok remekül megteremtik az ilyenkor áhított hangulatot. Érdemes valamilyen lazító, könnyedebb masszázsformát választani, nem olyan szigorú dolgot, mint a thai változat, míg az illóolajok közül a narancsos, csokoládés vagy a borkrémes verzió ajánlott főleg.

A vitalizáló, stresszoldó masszírozást kipróbálhatod bárkivel közösen, legyen az barátnő, barát, kolléga, anyós vagy egyéb rokon. Ha pedig inkább tartózkodnál attól, hogy magad is részt vegyél a kikapcsolódásban nyugodtan elküldheted a feleségedet egy barátnőjével vagy a testvéredet a párjával, hogy közösen élvezzék a különleges wellnessprogramot.

Az árakat tekintve Magyarországon a páros masszázs némiképp drágább, mint a klasszikus belépő kétszerese, azonban nem szabad megfeledkezni az ebben benne foglalt plusz szolgáltatásokról sem. Egy 1-2 órás élvezetért körülbelül 40-110 000 forintot kell majd fizetned. A páros masszázs jelenleg elérhető a Spamasszázs Központban, a Ma-Uri Stúdióban és a Mandala Day SPA-ban többek között.

Forrás: masszazs.lap.hu

Fotó: bestdenvermassage.com és vivatherapies.com

Írta: Ambróz Nóra