Jump to content

Egy igazi must have darab: a fehér ing

2019. 10. 23. 23:52

A fehér ing igazi nehézfegyverzet a ruhatárban: bármikor felveheted, a megfelelő darabokkal kombinálva minden alkalomra tökéletes választás.

A fehér ing hallatán sokan legyintenek, mert unalmasnak tartják. Való igaz, hogy nem új találmány, de nem véletlenül vált klasszikussá: egy jó anyagú, jó szabású fehér ing mindig kihúz a bajból, ha éppen fogalmad sincs, mit vegyél fel.

Nem kell divatdiktátornak lenned, ha a fehér ingről van szó: jól mutat világos és sötét farmerrel, hordhatod chinóval, de egy bármilyen színű öltönyhöz is passzol. Sőt, a csajodon is jól mutat, amikor

Ha viszont túllépnél a basic megoldásokon, inspirálódhatsz a következő három szettből! Vigyázat: haladó szintű tippek következnek!

Kicsit iskolás, kicsit kilencvenes évek

A kilencvenes évek retró hangulata most nagyon megy. Nem kell hozzá más, mint egy kopott farmer és fehér ing. Ha pedig szeretnéd, hogy kúl is legyen a dolog, és ne a Backstreet Boys egyik rehabról szabadulva bóklászó tagjának tűnj, dobj be a mixbe egy pár extra réteget és kiegészítőt!

Válassz slim fit inget, hozzá világosszürke, vékony kötött pulcsit, majd jöhet a motorosdzseki. A kalap opcionális, de a kúlfaktort nagyon hozza, úgyhogy érdemes adni neki egy esélyt. A hófehér sneaker visszahozza az ing színét, de vigyázz, ha koszos, akkor az egész szettet hazavágja.

Rosszfiúsan elegáns

A fekete nadrág-fehér ing kombóról könnyen az általános iskolai ballagás ugrik be, de ez könnyen elmúlik, ha vagány, keskeny nyakkendőt és bőrdzsekit adsz a szetthez. A fekete sneaker és klasszikus clubmaster napszemüveg már csak extra.

Az összeállítás annál elegánsabb lesz, minél kevesebb színt variálunk, így a fekete-fehér kézenfekvő opció. Fontos, hogy a szett minden darabja hibátlan legyen: nincs gyűrött ing vagy kikopott nadrág! Ez a variáció csak akkor működik, ha minden tökéletesen passzol.

Agyeldobós divatőrült

Ez egy igazán haladó kombó lesz, ha nem érzed magadénak, ne is erőltesd! Ha viszont az előbbi szetteket unalmasnak találtad, ez lesz a neked való!
Első lépésben felejtsünk el mindent a normcore férfi divatról, és kezdjünk kreatívan gondolkodni: egy kis móka a mintákkal, variálás a sziluettekkel, és persze minden, pillanatnyilag menő kiegészítő jöhet.

(Forrás: player.hu / fotó: pixabay.com)