Jump to content

Zakóhordás nyáron

2019. 07. 06. 13:27

Zakó nyáron? Már a gondolattól is izzadni kezdtünk, pedig vannak alkalmak, amikor kifejezetten egy pompa zakó teszi fel a koronát a szettedre. Ezzel a pár egyszerűen alkalmazható tippel könnyedén és fájdalommentesen lehetsz a zakóhordás császára a forró szezonban is.

Ha nyáron úgy döntünk, hogy blézert veszük fel, érdemes olyan könnyed, légáteresztő anyagokban gondolkodni – nem kell einsteini logika, hogy rájöjj, miért: nem fogsz úgy izzadni benne, mint egy infraszaunában vagy egy vastag tweetzakóban. Úgyhogy a nyári melegben a legjobb döntés, ha lenvászonból, pamutból, esetleg más, lusta kötésű anyagból választasz magadnak zakót.

Újra fénykorukat élik a kétsoros gombolású zakók, úgyhogy nincs mese, tépd fel apukád vagy nagypapád szekrényét, ahol remélhetőleg találsz egy-egy igazán retró és menő darabot. Azonban ha mégsem járnál sikerrel a papi gardróbjában és valamilyen új textúrában vagy színben gondolkozol, akkor sincs nehéz dolgod: idén nagyon népszerű ez a modell, ezért szinte bármelyik üzletből leemelhetsz egy ilyen vintázs hangulatú darabot.

Ha már zakóban gondolkodunk, miért ne lehetne tovább lépni és nem csak egy jó színt, hanem egy izgalmas mintát is bevállalni? Ne ijedj meg, nem leszel túl sok és a szexuális orientációdat is tökéletesen megőrződ benne – nézd csak meg, hány millió abszolút hetero olasz hord mondjuk mintás zakókat és néz ki benne nagyon pengén. Azonban arra figyelj, hogy ha mintás zakót választasz, akkor a szetted több része maradjon neutrális: egyszínű ing és nadrág a legjobb választás, hogy ne öld szét az outfited mintákkal és ne hasson túlagyaltnak se a szetted. Plusz tipp: ez a szezon a tenyerén hordozza a vastag csíkozást, ami optikailag nagyon sokat segíthet az alakodon!

(Forrás: player.hu / fotó: pixabay.com)