Jump to content

Megunhatatlan összeállítások

2018. 08. 30. 17:15

Vannak örökérvényű kombinációk, melyeket bármikor felvehetsz úgy, hogy 1) nem leszel unalmas 2) nem kell azon izgulnod, hogy elrontottad a szettet. Na ezek azok.

Chino & ing

 

 

Igazi férfias alapkombináció chino nadrágot inggel felvenni – és nem lehet mellélőni vele. Az anyaghasználat miatt nyáron is teljesen korrekt viselet, nem kell megsülnöd egyikben sem és cserébe nagyon könnyű, nem túlerőlködötten smart casual hatást keltesz. Mindenre jó, a strandolástól a randin át a (lazább) munkahelyig.

Zakó & farmer

 

Ha elkötelezett vagy a farmer mellett, akkor jó, ha tudod: nem feltétlenül csak laza városi szettek örök darabja, hanem egy zakóval kombinálva teljesen megváltozik a farmer is. Elegáns leszel, de egy kis kacsintással; vagány, férfias, sármos és szintén nem túlgondolt szett ez a kettő együtt.

Csíkos póló & bármi

 

 

Oké, pöttyössel nem az igazi, de gyakorlatilag bármilyen egyszínű dologgal prímán kombinálható. A csíkos póló a nyári vitorlás szettek alapdarabja, ami nem tud rosszul állni, ha a méretedben hordod – és az a nagy helyzet, hogy egyrészt baromi olcsó, másrészt cserébe soha nem megy ki a divatból.

Úgyhogy ha olyan darabokat szeretnél a gardróbodba, amiket bármikor rizikó nélkül felvehetsz, ezt az öt dolgot kell beszerezned!

(Forrás: player.hu, fotó: player.hu)