Jump to content

Két értékálló óra, ami kiemel a tömegből

2018. 05. 24. 14:04

Egy minőségi karóra akkor igazán jó választás, ha tökéletesen illik a személyiségedhez. Mutatunk kettőt, amelyek kitűnő kiindulópontok a böngészéshez.

Nem az a kérdés, hord-e órát a férfi, hanem az, hogy milyet – hangzik az óraügyekben (is) profi stylist, Kovács Orsi sommás megállapítása.

A szikár férfiember nem igazán ragaszkodik a tárgyaihoz, jellemzően nem köti hozzájuk érzelmi kapcsolat, két kivétel mégis van: az autók, és az órák. 

Egy jó óra nyilván figyelemfelkeltő, információkat ad a tulajdonosáról anélkül, hogy az megszólalna, meghatározza a stílusát, a társadalmi státuszát.

Komoly felelősség tehát órát választani, nem csak annyi, hogy megveszünk valamit, ami drága, és épp megtetszett. A minőségi órák mögött több száz év munka, tapasztalat, aprólékos fejlesztések állnak, ráadásul kézműves termékek, amihez sosem fognak felnőni az ipari mennyiségben előállított társaik, egyszerűen nem lesz mögöttük történelem, hagyományok, nem árulkodnak olyan gondosságról, mint…

mint például amelyeket most mi is bemutatunk nektek. Segítünk megérteni, pontosan miben is áll a minőségi órák különlegessége, egyúttal bemutatunk két típust, amelyek között szinte biztosan megtaláljátok a leendő órátokat.

Rome 7134-5

A Zeppelin rendkívül jó ár-érték arányú minőségi órákat kínál, ez az a kategória, ahová gond nélkül beszállhatsz, mégis nagyon jó visszajelzéseket küldhetsz magadról.

A Rome-sorozat órái például a könnyed mediterrán életstílust olvasztják magukba, ami a gondosan kiválasztott színárnyalatok mellett az elegánsan ívelt burkolatban, az enyhén domború számokban, a finom vonalakban nyilvánul meg. Mindezt hangsúlyozza a nemesacél tok, a kristályüveg, és a finom bézs bőrszíj. Valahányszor ránézel, derűs nyugalmat sugároz, és ezt közvetíti rólad a külvilág felé is.

Hindenburg 7088-2

Természetesen a Zeppelin erősen kötődik a repüléshez, azaz mondhatni benne van a génjeiben az általa hordozott életérzés.

 

 

(Forrás: player.hu)