Jump to content

A 3 legstílusosabb sportikon, akit érdemes követni

2018. 05. 24. 13:55

Tehetséges sportolók, akiknek a stílusát milliók imádják. Inspirálódj Beckham, Hamilton, Ronaldo vagy Federer szettjeiből, és építsd be a hétköznapjaidba!

Sportolók, akik sokkal többek, mint szimpla tehetséges versenyzők. Manapság ők a vörösszőnyegek igazi sztárjai, a divatházak régi-új kedvencei, valamint a közösségi média legnagyobb ikonai. Médiaértékük dollármilliókban mérhető, érdemes hát akár egy teljesen új márkát rájuk építeni. Nem mellesleg stílusukat mindenki imádja, így napi inspirációként is tökéletesen működnek. Ismerd meg azt a három sportolót, akiknek a stílusa külön aranyérmet érdemelne!

Lewis Hamilton - pole pozícióban a rajtnál, és a divathetek bemutatóin is!

A Formula-1 szupersztárja nem csak a volán mögött magabiztos, hanem a férfi divatban is hihetetlenül tudatos és tehetséges. Divatérzéke egyszerűen hibátlan: egyszerre lázadó, elegáns, kifinomult és ultramodern. Nem csak a száguldó cirkusz legjobb pozícióit birtokolja, hanem a divatbemutatók első soraiban is mindig helyet biztosít magának. Legyen szó nemzetközi divathetekről, film premierekről vagy a legszebb szupermodellekről, ő mindig a legjobbat választja, egyszerűen és ösztönösen. Nyilván a tudatosság mögött egy tökéletesen felépített marketingstratéga áll, de az az igazság, hogy hiteles és működik! - innentől meg kit érdekel? Kis túlzással mindenki a lábai előtt hever, mert óriási felvevőpiacot szólít meg a social media felületein szerte a világban. Nem hiába keresik kegyeit a legnagyobb divatházak, designerek, mint a Versace, a Balmain, Armani és a Gucci. Ha az Instagramjára kattintasz, ellesheted a legújabb trendeket és a legfrappánsabb divattrükköket.  

Cristiano Ronaldo, aki nem követi, hanem teremti a divatot!

 

Portugália leghíresebb labdarúgója még kora reggel kócos hajjal is sikkesebb és divatosabb, mint bármelyik férfi stílusikon ezen a földön. Bármelyik divatmárka választja őt kampányarcának - mint ahogyan tette a Dolce & Gabbana, az Emporio Armani, a Sacoor Brother vagy éppen a Jacob & Co. - elképesztő eladási rekordokat döntögettek világszerte csak azért, mert ez a kifejezetten megnyerő és jóvágású sportember harminckét fogas mosollyal vigyorgott a kampányképeiken. A divatra gyakorolt elképesztő ereje annyira erős, hogy évekkel ezelőtt saját márkát alapított CR7 néven, amely sportboxer alsónadrágokat, prémium ingeket és lábbeliket dobott piacra. A kezdő márka annyira sikeressé vált, hogy a Nike sportmárka tíz körömmel kaparta a futballista küszöbét, hogy kooperáljon vele, és adja nevét a legújabb surranójához. Nyilván a nyolc számjegyű tiszteletdíj is befolyásolta a focista döntését, amit természetesen nem forintban kell érteni. Az ő stílusa inkább egy egyszerű vonalvezetést képvisel, jól párosítható darabokkal. Ha inspirálódni szeretnél a napi outfited összeállításakor, akkor azonnal kövesd be őt!

David Beckham - ő nem stílusikon, hanem maga a divatpápa

 

(Forrás: player.hu)