Jump to content

A pláza élővilága Black Friday akciók idején

2017. 10. 06. 16:02

Minden plázának megvannak a jellegzetes lakói: az ételudvar törzsvendégei, a kirakatokra tapadók, azok, akik lehajtott fejjel rohannak be kizárólag a legszükségesebb boltba, vagy azok, akik furcsán választanak randihelyszíneket… Az egyébként nyugodt környezet a nagy akciók és a kuponnapok idején azonban felbolydul, és a folyosók megtelnek emberekkel.

A Daily Mail szedte össze, hogy hogyan is néz ki a pláza élővilága, az általuk idézett kutatásból az is kiderül, hogy egy shoppingtúra nem is rossz edzés: 3 órányi vásárolgatással akár egy hamburger kalóriamennyiségét is ledolgozhatjuk!

Ha ez mégsem hozta meg a kedved a plázákban való, órákig tartó shoppingoláshoz, esetleg nem szeretnél találkozni az elefánttal a porcelánboltban, kényelmes megoldás lehet az online vásárlás. Ma már a legtöbb márka online is elérhetővé teszi akcióit, sőt, ott néha még jobb ajánlatokat is kifoghatsz, mint a boltokban! Ha inkább elkerülnéd a Black Friday-jel, vagy a hasonlóan sok embert megmozgató kuponnapokkal járó tömeget, nézz körül te is a HelloBlackFriday oldalon, ahol nem csak a Black Friday napján, de már most megtalálod a legjobb akciókat!

(Forrás: szerkesztőség)