Jump to content

Divattippek férfiaknak a legprímább őszi szettekhez

2017. 09. 24. 21:21

A széles nyak az új kockásing, avagy őszi trendradar következik.

2017 őszének domináns színei

Ha egy adott évszak meghatározó színeit keressük, akkor érdemes először meglesni, mi történik a kifutókon; ugyanis ha a boltokba nem is feltétlenül kerülnek be a high-end runway darabjai, a színek, minták, anyagok és fazonok mind-mind előrejelzik, milyen darabokba fogunk leginkább belefutni a népszerű üzletláncokban. A fashion week-eken pedig kitűnt, hogy 2017 őszének legfőbb színei a bordó, a szilva, a padlizsán, a csokoládébarna és a mohazöld.

Azonban tartsd észben, hogy a divatszínek nem mindenki színei. Ügyelj a választásnál, hogy a neked jól álló színt válaszd ki; azaz a te tónusodhoz illőt. Ha például a te tónusod hideg, akkor hideg színeket válassz, ha inkább a földszínek állnak jól, akkor a meleg tónusokat.

Őszi stílusok és fazonok

Idén a kifutók és a boltok kirakatainak tanulsága után a következő fazontrendeket és stílusokat találtuk a legnépszerűbbnek és legmeghatározóbbnak:

Öv a kabátokra – újra hódit a nagyon elegáns, klasszikus, kémszettes kabátstílus.

Még mindig maradtak a kockás minták, de már közel sem annyira, mint a 3 éve visszatért redneck Buffalo kockás minta (a piros és fekete)

Nagy visszatérő a kord anyag

Mire ügyelj?

Amikor választasz egy ruhadarabot, figyelj, hogy inkább a válladat hangsúlyozza, ne a csípődet. Valamint mindig nézd meg, milyen a testalkatod arányosan az adott darabban: ne érjen a pulcsi az öv alá, különben gorillafelsőtestet csinálsz magadnak, pici lábakkal. Habár az öves kabát tényleg nagyon elegáns és klasszik, csak akkor viseld, ha nem terebélyesedtél meg annyira deréktájon, mivel az öv sokszoros hasat tud csinálni vizuálisan.

Emellett érdemes maximum négy színt viselned egyszerre, és egy színnek ne nagyon viseld több árnyalatát egyszerre magadon; például a mohazöld és a barna együttesétől odvas fának festhetsz, amit nem hisszük, hogy akarsz. Kombináld a világosat és a sötétet megfelelő arányban és hordj olyan darabokat, melyeket nem érzel annyira testidegennek – de azért merj újítani is, mert jó dolog és a szebbik nem szemében is pluszpont, ha fél szemmel követed a trendeket a gardróbodban is!

 

(Forrás: player.hu)