Jump to content

A nyár klasszikus színei

2017. 07. 20. 20:24

A forró nyári napok és a hőségnek köszönhetően a  fehér mellett a legmelegebb napokon mindig egy pasztell árnyalat a nyerő, vagy egy vibráló neon. Az idei vezető divatszínek közt ott a narancssárga, a pink, a kék, és pár neon szín is, ellenben mára még három klasszikusnak számító színnel készültünk nektek! A mai három árnyalatot nem a nagy divatházat tették divattá, hanem a street style bloggereknek köszönhetően lett trendi. Íme a szezon további kedvenc színei:

MENTA

A pasztell árnyalatok örök kedvencek nyáron, épp ezért idén is, ahogy tavaly, nagy népszerűségnek örvend a menta. Vitathatatlan, hogy a menta sokkal finomabb, mint az élénk színek, így sokkal elegánsabb összeállítások születhetnek ezzel az árnyalattal  főszerepben. Ezt az árnyalatot leginkább sötétkékkel, khakival és barnával kombináljátok, és természetesen nem szabad megfeledkezni a fehérről sem!
Könnyű párosítás: sárga, kék
Nehezebb párosítás: lila, narancssárga
Legnehezebb párosítás: piros, rózsaszín
 

LILA

A listát egy további pasztell árnyalattal, a lilával folytatom. Pontosabban a lila egy világosabb árnyalatát, az “ibolya lilát” helyezték előtérbe a fast fashion márkák, és több street style blogger. Én leginkább azoknak ajánlom a lilát, akik óckodnak vagy félnek a pinktől és a rózsaszíntől. Egy lila chino a fiatalságot szimbolizálhatja, míg egy V-nyakú kasmír pulóver a klasszikusságot tükrözi.
Könnyű párosítás: rózsaszín
Nehezebb párosítás: türkiz, narancssárga
Legnehezebb párosítás: sárga, zöld

SÁRGA

Lenne még egy olyan szín, ami jobban tükrözi a nyarat, mint a sárga? Valószínűleg nincs, épp ezért is kapható annyi sárga póló, nadrág, fürdőnadrág a hazai boltokban. Én is egyre jobban megkedveltem e szín minden árnyalatát, hiszen a mustártól, a citromsárgán át egészen a pasztell árnyalatokig minden ami sárga, az trendi nyáron. Ha valami nagyon sárgát szeretnétek venni, mindenképp nézzetek be a Massimo Dutti, a H.E. by Mango vagy a Zara üzleteibe! Nektek hogy tetszik a sárga?
Könnyű párosítás: zöld, narancssárga
Nehezebb párosítás: piros, kék
Legnehezebb párosítás: lila, rózsaszín
(Forrás: fashionfave.hu)