Jump to content

Stílustippek férfiaknak, akik nyári esküvőre hivatalosak

2017. 07. 18. 09:34

Ha nagy általánosságban beszélünk a férfiak esküvőkkel való viszonyáról, nem biztos, hogy az öltözéket emelnénk ki elsősorban. A férfiak többségének vagy van egy bevált outfit-je, vagy hosszas unszolás hatására gondolkodnak el azon, mit fognak viselni. (Tisztelet a kivételnek!)

Ugyan nem akarunk sztereotípiák áldozatává válni, mégis muszáj figyelembe venni a tényt, hogy a férfiak szíve csücskében nem a nagyszabású (általában elegáns öltözetet igénylő) események bújnak meg. Ez pedig fokozottan igaz a nyári időszakban. Annak érdekében, hogy magabiztosan és kényelmesen tudjanak elindulni a szóban forgó esküvőre a férfi vendégek, van néhány időtálló tippünk!

A megbízható sötétkék

A kék ezen árnyalata sosem hat unalmasan és minden bőrszínen elegánsan mutat! Egy sötétkék öltönyzakó-nadrág párosítás lehet az a bombabiztos szett, amelyhez a férfiak fordulhatnak, ha szükség van rá. Az egyik legáltalánosabb megoldás, ha fehér inggel párosul a sötétkék szín, így az elegancia tovább fokozódik, a bőr nyáriasan bronzos árnyalata pedig kihúzott vállal mutatkozik meg a sziluettben. Emellett világos szürke vagy akár fekete inggel is párosítható.

A fehér megbolondítva

A leginkább toszkánai benyomást keltő fehér ing-nadrág kombináció már egy kicsit izgalmasabb és nyáriasabb, mint az iménti. A lényege ennek a szettnek, hogy a teljesen fehér alapot egy sötétebb zakó törje meg, ezzel keretet adva az összképnek. A veszélye egy ilyen párosításnak az lehet, hogy nem minden férfinak áll jól, tehát a próba során fontos szerepet fog játszani egyfajta egészséges önkritika. Ha azonban stílusban passzol az egyénhez, akkor szóba sem jöhet más megoldás!

Az újító színek

Eddig a legalapvetőbb színskálán mozogtunk, azonban mi történik, ha a férfi úgy gondolja: valami többre vágyik? Ilyenkor kerülnek elő a színek. Ugyan az öltözködésben általában arra vannak a szabályok, hogy megszegjük őket, van amit jobb, ha betartunk. Ilyen az, hogy háromnál több színnel nem keverjük az alapszínt. Ebben az esetben egyértelműen a fehér nadrág uralja a szettet, ezt teszi egésszé a kiválóan zöld zakó, a szinte felismerhetetlenül kék ing, és a barna kiegészítők. Ha a nyári esküvő vendég szerepében jelenik meg a férfi, egy ilyen szett teljesen elfogadható!

(Forrás: fashionfave.hu)