Jump to content

Nézzük, milyen színben érdemes nadrágot venni

2017. 05. 09. 13:20

Ha pont egy nagyobb ruhatár frissítés előtt állsz, és nadrágokra is szükséged van, akkor ezt a cikket neked találtuk ki! Az első szabály ilyenkor persze az, hogy csak olyat vegyél, ami valóban tetszik, viszont ha egy kis inspirációra lenne szükséged, akkor megmutatjuk melyek az idei év nadrágszín-trendjei.

Szerencsére már hosszú évek óta túljutott a férfidivat azon, hogy szinte csak a sötét színek dominálnak, főleg deréktól lefele. Manapság egyáltalán nem kirívó, ha egy férfin fehér, vagy épp bézs színű nadrág látható, de ahogy a divatba minden, úgy ezek aktualitása is folyamatosan változik.

Külön nem is emelném ki a klasszikus színeket, mint a fekete, a kék, vagy a szürke, hiszen ezek az öltönyökhöz hasonlóan, halhatatlannak számítanak. Nézzük a repertoárt:

Bézs

Lassan már ezt is a fenti színek közé sorolhatjuk. Egyszerre testesíti meg a letisztult eleganciát, a sportosságot, és a hétköznapias megjelenést. Körülbelül 2-3 éve volt nagy hájpja a bézs színű nadrágoknak és a legfrissebb előrejelzések szerint idén ismét fellendülhet az irántuk való érdeklődés.

Oliva zöld

A bézshez hasonlóan tökéletesen általános külsőt tud kölcsönözni az embernek. Mivel nem egy élénk színről van szó, így szinte bármivel kombinálható: zakók, polók, ingek, pulóverek egyaránt illenek hozzá. Szerintünk idén ezek lesznek a legnépszerűbb darabok!

Pasztell színek

Na ezek már sokkal figyelemfelkeltőbbek, leginkább azoknak ajánljuk, akiket nem zavar, ha megbámulják őket az utcán. Tény, hogy sokan irtóznak ezektől, de szép lassan be fogják magukat vésni a köztudatba.

(Forrás: Menandstyle.hu | Fotó: Fashionbeans.com)