Jump to content

A Lamborghini már a divatban is előkelő helyen van

2016. 09. 30. 20:00

Az olasz autógyártó vállalat ezúttal picit bővítette termékpalettáját, tehát végre kaphatóak olyan Lamborghini márkajelzéssel ellátott árúcikkek, melyeknek nincsenek se kerekei, se futóműje, se motorja, se semmi ilyesmi. Bár annyiban megegyeznek, hogy olaszosan stílusosak.

Képzelj el egy olyan szituációt, amikor úgy köszöntöd legjobb barátodat, hogy "Ma vettem egy Lamborghini-t... Meg szeretnéd nézni?". Persze a haver egyből rávágja az igent, elvégre ki ne akarna látni egy több 100 lóerős járgányt. Ekkor lehúzod a zakódat és megmutatod a belső címkén látható márkanevet. Az biztos, hogy minden pénzt megérne az a tekintet, amelyet reagálásképp fogsz kapni.

Az egész onnan indult, hogy a Lamborghini felajánlotta ügyfeleinek, hogy létrehozhatnak egy saját ízlésük szerint testreszabott autót. Itt persze nem volt megállás, hiszen mind emellé exkluzív öltöny is járt, amely szintén egyéni ízlés szerint lett méretre, fazonra szabva. Mivel az olasz gyártónak nagyon megtetszett az ötlet, így úgy gondolták, hogy bárki vásárolhat magának Lamborghini öltözéket, melyeket világszerte már meg is vásárolhatunk a Collezione Automobili Lamborghini butikokban.

(Forrás: Menandstyle.hu | Fotók: Gentlemansstyle.com és Blog.afloral.com)