Jump to content

Elegáns táska, egyenesen az egyik legjobbtól

2016. 09. 23. 16:00

Vannak olyan pillanatok - például üzleti tárgyaláskor -, amikor nem elég a szép öltöny, vagy a fényesre bokszolt cipő, esetleg az ápolt megjelenés, hanem a kiegészítőinkre is oda kell figyelni. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen táskából húzzuk elő az iratokat, laptopot, vagy tabletet.

A Hugo Boss elkészítette eddigi talán legjobbra sikerült táskáját, melyet sima bőr poliészter béléssel láttak el. Az Absolute névre hallgató darabban egy nagyobb rekesz, illetve két kisebb rekesz felel irataink, cuccaink szétválasztásáról.

A fő rész laptopok számára lett kialakítva, ennek érdekében minden oldalról ki lett párnázva, így a külső behatásoktól nem sérül készülékünk. Ezen felül van egy cipzáras rész a kisebb holmiknak, továbbá az iratoknak is hagytak elég helyet.

A diszkrét dombornyomott logóval az elején igazán vonzó megjelenést kölcsönöz a táskának, amely egyébként 38 x 28 x 13 cm-es. Barna és fekete színben kapható, ára pedig picit sem pénztárcabarát, hiszen 430 fontot kell érte kicsengetni, amely a jelenlegi árfolyamok mellett megközelítőleg 180 ezer forint.

(Forrás: Menadnstyle.hu | Fotók: myfashion.cz)