Jump to content

Divat, vagy inkább hatalmas baklövés?

2016. 09. 21. 14:30

Egyes divattal foglalkozó oldalak szerint az öltönyhöz húzott edzőcipő stílusos és kényelmes, de szerintünk csak félig van igazuk. Hiába írunk szép lassan 2016-ot, ami eddig klasszikus és elegáns volt, az ezt követően is klasszikus és elegáns lesz. Vagy csak Én lennék maradi ez ügyben?

Bizonyára találkoztunk már ezzel a jelenséggel, és biztos vagyok benne, hogy nem egyedül érzem furcsának ezt az egészet. Elvégre, akinek a munkahelyén öltözködési etikett az öltöny, ott biztosan nem tolerálják az edzőcipős megjelenést, de egy bálra, vagy egy színházi előadásra sem illik így megjelenni.

De akkor mégis milyen alkalmak jöhetnek szóba? Mert a katalógusok lapjain mondjuk azt, hogy jól néz ki, de ez a reklám inkább a cipőknek, mint sem az öltönyöknek szól. Akkor mondjuk buliba, baráti összejövetelen, esetleg randin? Nos, mondjuk azt, hogy talán. Akik szeretik kipróbálni az épp aktuális (és sok esetben rövidéletű) trendeket, azok így is-úgyis felhúzzák az Adidas Stan Smith-üket vagy a Nike Air Pegasus-ukat öltönyükhöz.

Mondjuk szó se róla, ha nem komplett zakó, élre vasalt nadrág, ing, nyakkendő kombinációt hordunk, akkor viszont az edzőcipők viselete kifejezetten jól néz ki (pl.: farmer, pulcsi alatt ing és zakóval teljesen jó). Maradjunk annyiban, hogy ízlések és pofonok. De vajon Önök miként vélekednek erről?

(Forrás: Menadnstyle.hu | Fotók: Fashionbeans.com)