Jump to content

Ezeket a bőröndöket a Porsche tervezte

2016. 06. 05. 13:02

Bár nincs benne több száz lóerő, illetve, ha beleülsz nem gyorsul fel 300 km/órára, de a külseje bőrönd viszonylatban néz ki olyan jól, mint a Porsche sportjárgányok autó viszonylatban. Stabil, tágas, megbízható, strapabíró és névadójából adódóan kifejezetten drága.

Mondjuk ezek a bőröndök nem egy „hagyományos” autó csomagteréhez készültek, akiknek meg több milliós sportjárgányuk van, azok számára a 665-től 725 dollárig terjedő ár aprópénznek számít.

Külsejének anyaga egy különleges polikarbonátból készült, amely a legtöbb reptéri csomagszállítói viszontagságnak ellenáll. A vázat könnyű szálcsiszolt alumínium rudak alkotják, melyek maximalizálják a stabilitást, viszont a bőrönd tömegén alig emelnek.

Az ergonomikus markolatának köszönhetően kényelmes fogást biztosít tulajdonosának. A teljes „test” négy darab dupla csapágyas kerekeken csücsül , így a legszélsőségesebb felületek, és legélesebb kanyarok sem okoznak különösebb problémát.

A tökéletes biztonságért egy integrált TSA zár gondoskodik, ami nagyon meg tudja nehezíteni az esetleges tolvajok dolgát. A Roadster Hardcase belseje egyáltalán nem hivalkodó, teljesen letisztult. Két nagyobb fő rész található benne, és néhány praktikus „zseb”, így a lehető leghelytakarékosabban, és zötyögés mentesebben tárolhatjuk benne holmiainkat.

A fent említett árak a választott mérettől függnek, továbbá vásárláskor négy féle szín közül lehet választani: fehér, fekete, sötétkék-metál, illetve szürke-metál.

(Fotó: Gentlemansstyle.com)