Jump to content

Bemutatkozik a "David Beckham választása kollekció"

2015. 10. 05. 12:38

A H&M a téli kampányára nem kisebb személyeket kért fel, mint David Beckham és Kevin Hart. A legtöbb kampánynál megszokhattuk, hogy csak képek kerülnek megosztásra, ám ezúttal egy komikus reklám videó is készült, amit kár lenne kihagyni (magyar felirat is tartozik hozzá!).

Az új H&M kampányhoz David Beckham a színész és komikus Kevin Harttal állt össze, hogy egy csipet humort csempésszen a Beckham-világba. Hart egy Beckham szerepének eljátszására készülő színészt alakít.

„Kevin Hart az egyik legviccesebb és legokosabb srác. Szeretek váratlan dolgokkal előállni a H&M-es kampányaimhoz, és szerintem a vígjátéki elemekre senki sem számított. Remélem, nézni is annyira élvezetes lesz, mint amilyen a film elkészítése volt.” meséli David Beckham.

“A lehetőség, hogy egy olyan nemzetközi ikonon viccelődhetsz, mint David Beckham, maga a valóra vált álom egy komikus számára. Én ugyanúgy imádom a sportokat, mint a divatot, ezért nagyon izgatottan vártam, hogy részt vehessek David új H&M-es kampányában”, nyilatkozott Kevin Hart.

A teljes kollekció IDE kattintva tekinthető meg!

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Forrás: H&M.com | Fotó: H&M.com)