Jump to content

A legújabb hipszter őrület nem túlságosan kifizetődő

2015. 09. 25. 13:30

Leginkább a 30 év alattiaknál fordul elő az a hajviselet, amikor a férfiak kontyba kötik a hajukat. Most természetesen nem a stílust szeretném degradálni - elvégre tényleg akad olyan egyén, akinek valóban jól áll –, hanem sokkal inkább az ezzel járó káros hatásról lenne szó, mert bizony van ilyen!

Mondjuk a bevezetőben elhangzott 30 alatti korosztállyal picit tág intervallumot adtam meg, hiszen 25 fölött ez már sokkal ritkább hajviselet, mint mondjuk a 20 év alatti fiataloknál, de az egyszer biztos, hogy úgy terjed, mint a futótűz.

Ha van olyan ismerős, barát, gyerek, családtag, akiről tudjuk, hogy most ebben az úgynevezett „Man Bun” lázban ég, akkor mindenképpen említsük meg ennek káros hatását, hátha észbe kap még idejében.

Mégis mi ez a káros hatás? Szerintem sokan rájöttünk már, hogy a kopaszodásról van szó. Tegyük fe valaki egyáltalán nem hajlamos a kopaszodásra, mivel szerencsés géneket örökölt, viszont a túl szorosan hátrahúzott hajszálak egy idő után megbosszulják önmagukat. Pont, mint a hölgyeknél, akik napi rendszerességgel kötik extra szorosra copfjukat, idővel megnagyobbodhat homlokuk magassága ennek köszönhetően. Igen, ez a férfiakkal is ugyanúgy megtörténhet!

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: YouTube)