Jump to content

2015 tavaszi divat trendje: a fehér!

2015. 04. 21. 16:31

Nem kell bonyolult színekben, mintákban és merész megoldásokban gondolkodnod, ha igazán trendin akarsz öltözködni idén tavasszal, hiszen egyszerű a megoldás: viselj fehéret!

A 2015-ös tavaszi férfi divat egyetlen szabállyal rendelkezik: viselj fehéret! Ezzel pedig szabad kezet ad az olyan pasiknak is, akik nem szeretnek szigorú divat trendek alapján öltözködni, vagy nehezen viselik a túl merész darabokat. Válassz minden alapvető ruhadarabból legalább egy fehéret és biztosan nem lősz mellé!

A fehér természetes, azaz semleges szín, így mindennel viselhető és variálható, minden színhez passzol, mégis egyszerűséget és letisztultságot hordoz.

Válassz fehér tornacipőt, melyet rövidnadrággal, farmerral és vászonnadrággal is viselhetsz. Használd ki fehér ingeidet, és ne csak akkor, ha munka vagy alkalom miatt ki kell öltöznöd: buliba is húzd magadra, tűrd fel az ujjait könyékig, viselj hozzá egy jó szabású farmert és már hódíthatsz is!

Legyen szekrényedben néhány fehér, vagy fehér alapú póló, melyet nem csak sportoláshoz, hanem nyaraláshoz vagy a hétvégén is felvehetsz, és nem árt, ha galléros nyakú pólóból is vásárolsz néhány darabot.

Hűvösebb napokra fehér színű hosszú ujj póló vagy pulcsi is jól jöhet, de mivel a fehér a mostani évszak divatszíne férfiak számára,merészebbek akár fehér nadrágban, rövidnadrágban és kabátban is gondolkodhatnak.

(Fotó: the fashionisto)