Jump to content

Plasztikai műtétek férfiaknak II.

2015. 02. 27. 11:55

Bizony a férfiak is plasztikáztatják magukat, még akkor is, ha nem olyan nagy mértékben és esetleg nem olyan látványosan, mint a nők. De valyon mely testrészeikkel fekszenek leginkább a kés alá?

Fenék

A kerek fenék alapkövetelmény egy jó pasinál a nők szerint. Azt a testrész azonban a természet orvul többféle kivitelben is létrehozta, így lehet lapos, esetleg semmilyen is.

Hogy ezt korrigálni lehessen, arra ott az izzasztó edzés, vagy ha az sem megy, akkor a fenékimplantátum (ami valószínűleg remekül párnáz, ha esetleg erre a testrészünkre esnénk, illetve érdekesen reagálhat, ha valaki a hátsónkra csap…).

Has

A kocka has a mai reklámok alapján kötelező kelléke a jó pasiknak. Mit nekünk olyan bagatell apróságok, hogy a látvány eléréséhez kiszáradás, éhezés és komoly egészségkárosító napok sora kell, és még ekkor sem tartós az eredmény?

Hiszen a reklámok szerint lehet, hát akkor meg hajrá. A másik út, hogy implantátumot használunk, ám ekkor oda kell figyelni a hízásra, mivel hülyén mutat egy sörhason a beültetés.